Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
On zawsze zasypia w łóżeczku. Jak widzę ze jest marudny i minęło ok.2 godz od ostatniej drzemki to siup do łóżeczka włączam misia daje smoczek i idzie spać tak samo to wygląda wieczorem po kąpieli. Alee chyba rzeczywiście mały potrzebuje więcej czułości. Dziś cały dzień lazilam w samym staniku, maximum kontaktu skóra do skóry, cały czas glaskalam i tuliłam i zero wieczornego marudzenia, albo to jest sposób albo miał dziś dobry dzien[emoji7]Nie chodzi o ciebie ... :-)
A mały może potrzebuje twojego zapachu na noc napewno przy tobie czuje sie bezpieczniej :-) a w dzień śpi na tobie czy koło ciebie ?
Tak w ramach pocieszenia Ci napiszę, że po trzecim miesiącu dzieci zazwyczaj zwalniają z tyciem, a po pół roku to już w ogóle. Więc może nie będzie tak źle ;-)Co do tego noszenia to Rafał jak pisałam wazy 7100 kurczę nie wiem jak bede go wnosiła na gore jak bedzie z 10 kilo ważył , mieszkam na 3-cim pietrze zazwyczaj mąż go wnosi ale więcej go nie ma w jest w pracy aż sie bojegodzinę wchodzić bede
![]()
Tak w ramach pocieszenia Ci napiszę, że po trzecim miesiącu dzieci zazwyczaj zwalniają z tyciem, a po pół roku to już w ogóle. Więc może nie będzie tak źle ;-)
P.s. Też mieszkam na trzecim piętrze jeszcze przez chwilę
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Co do tego noszenia to Rafał jak pisałam wazy 7100 kurczę nie wiem jak bede go wnosiła na gore jak bedzie z 10 kilo ważył , mieszkam na 3-cim pietrze zazwyczaj mąż go wnosi ale więcej go nie ma w jest w pracy aż sie bojegodzinę wchodzić bede
![]()
Chcialam sie tylko pozegnac. Nie jestem styczniowa mamusia.. Dzieki za wsparcie w ciazy i powodzenia dalej
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom