reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Beti juz ząbki? :O
A i jeszcze chcialam was zapytac, sorry ze ja taka niedoinformowana :D ale jak biore mojego malego w pion, oczywiscie podtrzymujac glowke. to on nie trzyma tak glowy w jednej linii z cialem tylko tak mocno odgina glowe do tylu, czy to normalne? nie wiem moze zle go nosimy albo cos.. bo napiecie miesniowe niby wykluczone...

A może się tak dziać jak mięśnie grzbietu są silniejsze od mięśni brzuszka, ale to raczej nic nie pokojącego jeśli napięcie wykluczone. Jak już wzmocni brzuszek to powinno przejść. No i może od tego też, że nie trzyma główki jeszcze samodzielnie. A prostuje się? W sensie czy pręży się bardzo w pionie?

Mój noszony od małego w pionie kompletnie nie umie się odnaleźć na rękach w poziomie wypycha brzuch do góry i od razu ryyyk![emoji1]

Ilo tak wszystko wskazuje, że zęby idą. Gryzak przynosi mu ulgę przestaje płakać i pomrukuje zadowolony ślina płynie litrami i wsadza całe piastki do buzi i drapie tam.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry