reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Tuti fruti wg mnie 6/7 tydz ja dzis wybieram sie na pierwsa wizyte o ile moj lek. bedzie,takze proze o kciuki bo strasznie sie boje :/
atkina nie wiem co w tym jest,ale ja od kiedy w ciazy jestem zawsze mi sie cos zwarzy gdy robie ciasto :?

julia- jak mala jest w przedszkolu to korzystaj najwiecej jak sie da.
januarka nie boj sie,bedzie dobrze, chociaz mnie paralizuje juz strach,bo w piatek 3 wizyta. boje sie bo zbliza sie tydzien,ktorym zakonczylam druga ciaze:( tzn.11t0d... najgorsze,ze na lajcie poszlam na wizyte,a tam serduszko nie bije:( w ten piatek bedzie 10t0d... ja nie umiem pokonac w sobie zlych mysli. chcialabym tak jak przy pierwszej,udanej ciazy byc calkowicie nieswiadoma niczego...
dzis mnie np prawie w ogole nie bola piersi i to juz powod do zmartwien u mnie:/
dobrze,ze moj gin jest wyrozumialy i jak za kazdym razem placze to on to rozumie....

SeeYou ja tak samo, teraz wizyta 18 czerwca u rodzinnego przed wyjazdem do polski i jestem strasznie zestresowana tez sie mega moje tego 10 i 11 tygodnia ... Masakra a tu tyle czekania !! Jeszcze 2 tygodnie do wizyty ... Ja zaczelam 9 tydzien czyli 8t1d mam

reklama
Januarka mowisz ze Tobie sie ciasto warzy?:) wiesz co chyba cos w tym jest:)

Seeyou kochana postaraj sie niemyslec o wizycie do piatku, wyrzucaj te mysli...ja zawsze strach odsuwam od Siebie, staram sie ale wraca on wlasnie w dzien wizyty i juz zapanowac nad nim niemoge;/
Kochana bardzo zaciiskam kciuki za pozytywna wizyte&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry