reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Aktina - pobieranie komórek czyli punkcja to odpowiednik owulacji , transfer to moment zainstalowania zarodka w macicy dopiero około 6/7 dni od punkcji ( pobrania komórek ) jest zagnieżdżenie.
Bo zaraz po pobraniu komórek sa one zapładniane czyli wiesz, masz transfer i ja miałam 2dniowe zarodki kolezanka Joa 3 dniowe ale zagnieżdżenie. Następuje w 6/7 dobie po zapłodnieniu ( czyli u nas w dniu pobrania :)

To jakos zgrabnie brzmi ???:)

No to gratuluje ci takiej płodności !!!:D

chyba zrozumiałam :) a teraz jeżeli ja zauwzyłam u siebie owu 11-12 kwiecien, a zagnieżdzenie potem nie wiem kiedy dokładnie było, ale 12-13 dnia po owu czyli 22 i 23 kwiecień miałam delikatne plamienia to mozemy w sumie obstawiać ze jakos podobnie, no nie? chociaz chyba nie bo 22 kwietnia miałam tez delikatna druga kreske to może jednak do zagnieżdzenia troche wczesniej doszło :d

haha.. teraz to zamotałam :)

Jak dobrze ze ja juz na zwolnieniu!! Oh chyba bym niezniisla chodzebia di pracy :-( :-(

Jest to możliwe bo wiesz, nie wiemy u ciebie kiedy doszło do zapłodnienia dokaldnie a toczone dawac nawet dwa dni roznicy , jak Mialas owu 12, plus czas zapłodnienia ( chyba ze zecie sie starali raz albo dwa podczas owu to ułatwia sprawę :D) plus zagnieżdżenia to moze byc nawet 10/12 dni od 12 kwietnia czyli w sumie dobrze liczysz :D

Xkarola - ja byłam 3 tygodnie na zwolnieniu podczas stymulacji i po transferze i z wielka ochota wrocilam do pracy ....:) mam biurowa wiec spoko jest .

Za to w drugiej pracy ktora miałam ekstra nie bede chodzic bo mecząca praca wiec pracuje tylko tutaj od wtorku do piatku 8-15.30 wiec jest super.
Znaczy sie, jak przyjadą mdłości sie okaze jak super hahaahsahhah

ja tam tez lubie swoją prace, ale najbardziej mnie wkurzają momenty takie jak teraz :p że juz wszystko zrobiłam a nie moge isc do domu tego czasu jakos pozytecznie wykorzystac, tylko musze siedziec i robić rzeczy które bezpieczniej i lepiej byłoby zrobić w poniedziałek :)

i takie opie***lanko do 17 :p

Hahahahah tak mam tez, bo mam linie w biurze otwarta na telefonie do 15 i czesto koncze o 13 i siedze :D bo moze ktos zadzowni hahahaa

reklama
ja akurat na zlecenia dla aut poluje :p może jakieś wskoczy :) do poniedziałku mają co robić, i szczerze następnych zleceń tez wolałabym szukac w pon do to jednak cały weekend, cos się opoźni, przesunie i potem caly plan misterny legnie w gruzach :D

Do góry