reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Napisałam posta i mi go wcieło :(

Witam, nowe dziewczyny ;)

Simka ja korzystam tylko z mojej toalety w domu, przegiełam chyba z płynem, zmieniłam go na inny bo nie umiałam dostać białego jelenia u mnie w mojej zabitej dechami wiosce :( musze zamówić przez aptekę gemini zapas płynu :)

Och kebab, z zjadłabym :) czekam na męża z dostawą :)

Zazdroszczę co po niektórym brak objawów :)
Ja nadal mdłości, z 1 wizyty u pana Wodnika zrobiły się aż 3 na dzień, di tego węch mam wyczulony :( ta infekcją mnie męczy :( nic ino siąść i płakać :( zapomniała bym o Morfeuszu który ciągle mnie wzywa do siebie :) ) :)

No oby było wszystko ok :) tego sobie i Każdej z Was życzę :)
Ja się dzisiaj zestresowałam, bo dostałam skierowanie do szpitala od diabetologa, mam cukrzycę, biorę insulinę i mam dostać pompę insulinową, żeby mi było łatwiej. Jak ja nie znoszę szpitali ale cóż dam radę.

KarolinaE a ktory tydzien? Troche mnie pocieszasz bo nie wiem jak jeszcze tydzien przetrwam!!!
Zazdroszcze wizyty! Ja miałam słabsze dwa tygodnie 7 i 8 były okropne i kawałek 9 mdlosci i senność i bóle głowy i podbrzusza. Tak jest ok teraz kurde .... Mam nadzieje ze to dobry znak ze el fasol sie zadomowił!

Dzis zauważyłam ze moja blizna cc sie zrobiła taka napięta i swędzi :D a jak swędzi to rosnie hahahah co nie ?

Emenems 10 tydz i 1 dzien. Od dzisiaj przestaje sie martwic brakiem objawow. To nie ma znaczenia. Wszystko jest dobrze, dziecuatko rosnie, seduszko tez ok. Czyli brak objawow nie oznacza nic zlego. A to moje szczescie: ImageUploadedByForum BabyBoom1434046135.920263.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434046135.920263.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434046135.920263.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 76
julia- to dobrze, że z maluszkiem ok :)

Tusiaczek- chyba nie miałam tego badania

KarolinaE- to super wieści, spory już maluszek :)

Ulicha- ja dojeżdżając do pracy pociągiem (busem i tramwajem) korzystałam często. A te na dworcu, nawet płatne są ohydne. O ile w centrum handlowym dbają, to raz poszłam do takiej przy kebabie - masakra to mało powiedziane. Nawet na stojąco strach było korzystać
Objawów współczuję. Mnie dzisiaj mdliło i myślałam, że wyjdę z siebie, oj nie mogłabym miec tak codziennie. Ale drzemka musiała być i to po 18, jestem ciekawa o której pójdę spać

A w brzuchu też mnie dzis ciągnęło. Jeszcze siatę z zakupami targałam do domu w południe

Simka biedaku no.. Takie miejsca coz ... Czasami mus to mus

Karolina ja mam tydzien młodsza ciąże 9t2d i wlasnie bez objawów to mowisz ze ok ?

Matko jakie ten teoj mały człowiek śliczny!!! Ja tez bym takiego chciała juz zobaczyc ... Poki co to plamki i kropki były ....:)

reklama
Do góry