Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Simka ja korzystam tylko z mojej toalety w domu, przegiełam chyba z płynem, zmieniłam go na inny bo nie umiałam dostać białego jelenia u mnie w mojej zabitej dechami wiosce musze zamówić przez aptekę gemini zapas płynu
Zazdroszczę co po niektórym brak objawów
Ja nadal mdłości, z 1 wizyty u pana Wodnika zrobiły się aż 3 na dzień, di tego węch mam wyczulony ta infekcją mnie męczy nic ino siąść i płakać zapomniała bym o Morfeuszu który ciągle mnie wzywa do siebie )
No oby było wszystko ok tego sobie i Każdej z Was życzę
Ja się dzisiaj zestresowałam, bo dostałam skierowanie do szpitala od diabetologa, mam cukrzycę, biorę insulinę i mam dostać pompę insulinową, żeby mi było łatwiej. Jak ja nie znoszę szpitali ale cóż dam radę.
KarolinaE a ktory tydzien? Troche mnie pocieszasz bo nie wiem jak jeszcze tydzien przetrwam!!!
Zazdroszcze wizyty! Ja miałam słabsze dwa tygodnie 7 i 8 były okropne i kawałek 9 mdlosci i senność i bóle głowy i podbrzusza. Tak jest ok teraz kurde .... Mam nadzieje ze to dobry znak ze el fasol sie zadomowił!
Dzis zauważyłam ze moja blizna cc sie zrobiła taka napięta i swędzi a jak swędzi to rosnie hahahah co nie ?
Emenems 10 tydz i 1 dzien. Od dzisiaj przestaje sie martwic brakiem objawow. To nie ma znaczenia. Wszystko jest dobrze, dziecuatko rosnie, seduszko tez ok. Czyli brak objawow nie oznacza nic zlego. A to moje szczescie:
Ulicha- ja dojeżdżając do pracy pociągiem (busem i tramwajem) korzystałam często. A te na dworcu, nawet płatne są ohydne. O ile w centrum handlowym dbają, to raz poszłam do takiej przy kebabie - masakra to mało powiedziane. Nawet na stojąco strach było korzystać
Objawów współczuję. Mnie dzisiaj mdliło i myślałam, że wyjdę z siebie, oj nie mogłabym miec tak codziennie. Ale drzemka musiała być i to po 18, jestem ciekawa o której pójdę spać
A w brzuchu też mnie dzis ciągnęło. Jeszcze siatę z zakupami targałam do domu w południe