reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

KarolinaE gratuluję maluszka! Super fotka! :-)
Ja miałam usg w 6 tygodniu, więc widziałam tylko pulsujący przecinek. ;-)

Widzę, że nie tylko ja się stresuję kolejnymi wizytami. Trochę mi ulżyło, bo myślałam już, że jakaś szurnięta jestem...;-)
Ja mam wizytę w środę. Wtedy też będę umawiać usg genetyczne, którego bardzo się boję.

Co do objawów, to też mam wrażenie, że bóle brzucha znacząco zelżały w tym tygodniu. Mam nadzieję, że to jednak dobry objaw i oznacza, że nasze maleństwa zadomowiły się w nas grzecznie do stycznia. :-)

P.S. Wczorajsza piękna i gorąca pogoda u mnie została zwieńczona puchnącymi nogami, szczególnie na wysokości kostek. Polecam odświeżającą sól do moczenia stóp a potem wysmarowanie chłodzącą maścią końską (jest ok dla ciężarówek) i nóżki w górę! Opuchlizna zeszła po ok 2 godzinach, więc efekt niezły! :-)

reklama
Tutti znam teoj bol :D siostry Berlinki hahahha

A mam dobra wiadomosc dla ciebie- Umowilam sie w Gdańsku z trenerka kobiet ciężarnych na ułożenie treningu na drugi i trzeci trymestr musze miec tylko zaświadczenie od lekarza o braku przeciwwskazań i bede miec ułożony cały pałam mam z nia 3 spotkania wiec jak bede miec trening od razu sie dziele - wiadomo ze wyglad to po ciazy ale chociaz samopoczucie sie nam poprawi i bedziemy lepeij do porodu rozcwiczone :)

Tutti- to ja idę dzisiaj na wesele, a sukienka, którą kupiłam 1,5 miesiąca temu jest mi już opięta. Jak zjem za dużo to się nie zmieszczę :p

Emenems- ja miałam na usg człowieczka. Niewyraźnego, ale był :)

Wszystkie idziecie na te genetyczne?

A mnie dziś nadal mdli, a do tego spędziłam znów niemiły poranek w wc ze skurczami jelit. :( Nienawidze tego bólu. A zjadłam tylko śniadanie.
Śniadanie to mi dzisiaj M do łóżka przyniósł :) tak twardo rano spalam, że nie zauważyłam kiedy z Polką wstali i zeszli na dół, dopiero mnie mąż tym śniadaniem obudził.

Na 16 idziemy na ten ślub, a zapowiada się gorący dzień niestety

Simka dobrze ze ja mam sukienki na lato wszystkie z przed odchudzania jak ważyłam 63kg bo zaczelam zrzucać we wrześniu wiec ja jestem na lato gotowa hahaah :)
No ale o pieknie opiętych moich małych czarnych moge zapomniec ....

Ja robie genetyczne bo mam 33 lata i jestem po ivf wiec dla spokoju zrobie :)
U mnie to nic nie zmienia bo ja nie usunęłabym ciazy

Emenems, super, że możesz ćwiczyć!
Ja bardzo bym chciała chodzić na basen i na jakąś jogę lub inne ćwiczenia dla ciężarnych, ale na razie mam zakaz.
Mam nadzieję, że w II trymestrze zagrożenie minie i będę mogła się trochę poruszać, bo boję się, że na porodówkę dźwigiem mnie będą transportować...:baffled:

U mnie w szafie też na szczęście jest trochę luźnych rzeczy, b od kilku lat walczyłam z lekkim nadmiarem tu i ówdzie. Więc teraz ciuchy jak znalazł. Choć brzuszek już mi trochę wywaliło i w jeansach jest już ciasno, więc przerzuciłam się na ciuchy z gumką w pasie. ;-)

Dziewczynki, w reserved sa obnizki cen i sa bardzo fajne jansy z gumka w pasie za 59.90 pln [emoji3][emoji3][emoji3]

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny;-)

Milego wekeendu zycze;-)

Karolina super wiesci i piekne foto;-)

Trzymam kciuki za przyszlo tygodniowd wizyty w tym mam i ja!

Czytam Was ale mam czarne mysli wiec nie chce Wam smecic. Trzymajcie sie;-)

reklama
Do góry