reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems - ona tak, bardzo wspaniałomyslna, kiedy jej pasuje hehe :)

Dziewczyny a jak z tym moderatorem, któa chętna ?? :) Czy już był wybór, a tylko mnie coś omineło :D ??

Ostatnia edycja:
reklama
Aktina ją z USG termin na grudzień mam a z OM na styczen. Ale jeśli blizna będzie się za bardzo zcienczac to CC mnie czeka drugie. I tak pewnie połowa z nas w grudniu urodzi.

to ja z OM jakos na 6 stycznia dopiero mam, ale wczesnie owu miałam i tak jakos maluszek rośnie ze z usg wychodzi wcześniej. Poprzednio tez tak było i urodzilam w sam termin z USG, zobaczymy jak bedzie teraz :) Jak dla mnie może być i grudzień :)

Karolina a mialas przez brzuch czy dowcipne?? Kurcze z tego co ja panietam to na prenatalnych mialam normalnie przez brzuszek.

Hej mamusia staram sie akzdego dnia zajrzec jednak moje samopoczucie od paru dni eh szkoda gadac w pierwszej ciazy mialam straszne mdlosci ale wymiotowalam moze 3 razy a teraz od paru dni codziennie, mdlosci moze i mniejsze, ale nie jestem w stanie wejsc do kuchni rano zygam slina wczoraj to az 3 razy w dodatku migrena mnie dopadla i najlepiej to bym z lozka nie wstawala z niecierpliwoscia odliczam dni do 2 trymestru, caly czas mowilam,ze chce 3 dzieci ale jednak nie zdecyduje sie na 3 chyba ze mi ktos obieca,ze bede szczesciara i nie bede miec objawow :/ Glodna jestem caly czas ale co bym zjadla sama nie wiem gotowac nie jestem w stanie dobrze,ze zamrozilam troche zupek niedawno mlodemu przynajmniej szybko odgrzeje i nie zywi sie samymi kanapkami eh w sr mam wizyte trzymajcie kciuki jak poczuje sie troche lepiej to postaram sie conieco nadrobic co u Was :* buziakuje :*

Oj Januarka - ja miam te damę mysli - chce miec wiecej dzieci ale miałam jeden taki tydzien ze tez chyba jak ktos mi obieca ze bedzie bez ... Ja to nie mam dzieci wiec sobie moge lezec i narzekać ale przy kolejnej niecbedzie tak prosto !!

Sciskam cie mocno - oby do drugiego :)

reklama
Hej dołączam do galerii brzuszków:) ImageUploadedByForum BabyBoom1434442017.381385.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434442017.381385.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434442017.381385.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 60
Do góry