Witam pochmurnie, gdzie to lato?
U mnie pada, a jak pada, to Młoda jest nieznośna. Ciężki dzień przed nami
xkarola- ja ostatnio śpię coraz dłużej

Nawet moja trzylatka, która zazwyczaj wstawała o 6-7 śpi teraz do 8. Ale i chodzi później spać. Ale z Ciebie ranny ptaszek

A do pracy wstawałam najpóźniej o 5.30
Ja to jednak wolę w aucie klimę. Ugotować się można, jak wsiadam do nagrzanego auta, a klimę mamy aktualnie zepsutą
EMenems- ja też zawsze dużo zabieram na wakacje, a mało noszę

Ale Młodą potrafię ze 3 razy dziennie przbierać na wakacjach. Bo to rano chłodno, później gorąco, to się pobrudzi

Ja zimą to musze mieć ciepło, ale teraz latem, nawet jak chłodno to okno otwarte lub ozszczelnione. Tylko szalec nie mogę, bo Polka śpi albo z nami, albow pokoju obok (prawie u nas, bo rozdzielony tylko ścianką, bez drzwi), a ona się wiecznie odkrywa i później rano kaszle
Marchewki uwielbiam
januarka- no to super wieści.
julia- dzięki za pamięć. Dzisiaj już nie boli póki co, więc nigdzie nie dzwoniłam- i tak by nie przyjęli. Za niecałe 3 tygodnie mam umówioną wizytę (którą umawiałam z miesiąc temu, takie terminy), więc mam nadzieję dotrwam. Najgorzej jak na wakacjach mnie dopadnie, bo co wtedy zrobię.
A ja się muszę zorientować od którego tygodnia można chodzić u nas na jogę dla ciężarnych, jest 2 razy w tygodniu. Musze zacząć coś ćwiczyć, bo na kręgosłup nie dam rady.