reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No wlasnie Joa ... Raczej wole ja do polski jechac :D juz gadalam z młodsza siostra ze ona przyjedzie mi pomoc bo moja mama zaprawiona na maxa ale ze mieszka obok siostry Starszej to moja sis sie uzależniła od mamy i siostrzenica ma 6 lat a mama uwaza łącznie z moja siostra ze ona sobie bez mamy nie poradzi wiec nawet pytac nie bede bo postawie mamę w trudnej sytuacji ...
A o tesciowej nawet myślec noe chce u mnie Hahahahahhaahahahhaah

reklama
Witam z rana :)

Emenems - jak ja bym chciała rano wstawać :d od razu wiecej można zrobić, ale spioch ze mnie ostatnio :p a z mieszkaniem jak mialabys okazje to nie głupi pomysł.. :) U nas tez trzebaby zrobić troche przemeblownia.. w zaleznosci czy bedzie chłopczyk czy dziewczynka hehe :)

Co do dolegliwoscie to do wczorajszej wizyty nic nie bolało, teraz bardziej juz bola piersi, brzuch czasem a smaki.. juz mi lepiej po tamtym bólu głowy... musze wypróbowac te plastry apap ice .. chociaz u mnie to od zatok wiec moze cos rozgrzewajacego by sie przydało.. nie śmiejscie sie ale ostatni mi pomogło jak posiedziałam nad gorącą kawą :D:D

Jednak dobrze sobie to owu obliczyłam bo fasolka wieksz moja niz z ostatniej @ :):) szkoda ze zdjec nie dostałam :d poprzednio dostałam a teraz zabrała doktorka do swojej karty i nawet wymiaru nie znam :(:(:(

Dzień dobry ;-)

Milej soboty życzę ...chociaż u nas cos pochmurnie ....
Wstalam z katarem i lekkim bólem gardla grrr ...

Emenens nie to ze sobie pomyslimy cos nie teges, to naturalne ze się martwisz ... i na pewno coś wymyslicie ;-)

Aktina zdrowka ...

Ide coś zjeść bo mnie ssie ;-)

witajcie kochane podczytuje was jakis czas mam taka sama syt jak mali :) :) dwoje małych szkrabow w domu lat 6 synek i 3 córeczka @ mam co 28-34 dni nirelegularny nie planowalismy bobo jestem 4miesiące po operacji z szyjki z powodu nowotworu juz calkowicie zagrał9jona no i brak okresu cycki bola lekkie mdłości test wykonany wczoraj niestety po południu negatywny a okresu brak i te podejrzenia dodam ze z moja dwójka tez testy nie wyszły d9piero beta potwierdziła.

sama nie wiem czulam sie tylko tak z maluchami w ciąży i to przeczucie .. w pon pójdę na ta bete bedzie co na byc . dziekuje za wsparcie z jednej strony sie cieszę a z drugiej martwie.

Karolinkaaa- witaj. Może faktycznie miesiączka się przesunęła?

Ja jak P się urodziłą, to wszystkie poradniki rzuciłąm w kąt :p I tak są nic nie warte, bo każde dziecko jest inne. To w oczekiwaniu na dziecko miałam pożyczone i pierwszy rok z życia dziecka też. Jak dla mnie poradniki i tak w niczym nie pomogą :)

reklama
Karoolynka na nas zawsze możesz liczyć ;-)

Simka jestem tego samego zdania to poprostu samo przychodzi i po porodzie człowiek wie sam z siebie co dla dziecka najlepsze i jak nim operować ;-)

Do góry