reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Aktina fantastyczne ! ;-)

Mali jak samopoczucie ?

Emenens piękne marzenia ...życzę Ci tej wygranej ;-) 7 lat to juz sporo ;-)

Simka ja tez rozpuszczalna zapodaje ale mi cos nie wchodzi ....

Jakieś humorki mnie dopadly ... ciągnie czasem w podwoziu ,poszlam spac na godzinę ,wstalam i mam najgorzej .... wszystko wydaje mi się do d...... i cyc mnie jeden boli .... oo wyzalilam się ;-)

aktina- świetne wieści :) Ach ja też bym już chętnie poszła do lekarza, ale jeszcze się wstrzymam te 1,5 tygodnia :)

Ja mieszkam w kamienicy mojej mamy. Teraz są tu 3 mieszkania osobne mieszkania, wcześniej były 2 połączone ze sobą. Ja mam mieszkanie na dwóch poziomach, mama mieszka za ścianą, ale przechodzę do niej przez podwórko, a ostatnie mieszkanie jest wynajmowane. Rodzeństwo ma swoje mieszkania, a jedna siostra wynajmuje :)

anula- hormony :p

Ja sie wygadałąm mamie. Ale tak podchodziłą, tak krążyła, że w końcu się musiałam przyznać :p A miałąm nic nikomu nie mówić.

Czy Wy też jesteście ciągle głodne?

aktina- świetne wieści :) Ach ja też bym już chętnie poszła do lekarza, ale jeszcze się wstrzymam te 1,5 tygodnia :)

Ja mieszkam w kamienicy mojej mamy. Teraz są tu 3 mieszkania osobne mieszkania, wcześniej były 2 połączone ze sobą. Ja mam mieszkanie na dwóch poziomach, mama mieszka za ścianą, ale przechodzę do niej przez podwórko, a ostatnie mieszkanie jest wynajmowane. Rodzeństwo ma swoje mieszkania, a jedna siostra wynajmuje :)

anula- hormony [emoji14]

Ja sie wygadałąm mamie. Ale tak podchodziłą, tak krążyła, że w końcu się musiałam przyznać [emoji14] A miałąm nic nikomu nie mówić.

Czy Wy też jesteście ciągle głodne?
Taaaak mnie ciagle ssie głód ehhhh a za chwile moja waga mi odmowi wazenia bo stwierdzj ze wstyd slonia wazyc :-( :-(

Simka noooo ja tez mam gloda ;-)

Mali i co powtarzasz test w weekend czy beta po weekendzie?

Karola - nie mogę zrezygnować z pracy na razie no i trochę też nie chce. Ja nie lubię siedzieć w domu za długo bez celu, bo się męczę ;) więc na razie wolę się męczyć w pracy, szczególnie, że ekipa fajna no i nie mam objawów uciążliwych więc jakoś funkcjonuje.

Emenems - w biurze pracuje, także z jednej strony robota lekka a z drugiej to jednak 8h przed monitorem.

Joa - myśl o weekendzie mnie ratowała od dwóch dni - i oto nastał!! :-D Hehe Wy tu o in vitro a nasz Kropek jest z iui :) także też byliśmy na tej drodze... :yes:

Simka - ja też uwielbiam zapach kawy! A z tym, że mała ilość nie szkodzi to prawda, też słyszałam... wszystko można ale z umiarem :yes: Nie piję, bo jak zacznę to wchłonę cały dzban :-D ale z głodem to mam tak samo - mogłabym jeść ogromne ilości. Szok!

Mali - lenienie się należy jak jesteśmy w ciąży haha :D takie PRAWO :-D

aktina - gratuluję serduszka! Super, że wszystko dobrze :)

Anula - ja też humory i jakieś dziwne nastroje mam, w sumie od wczoraj... I zwalam na hormony, żeby nie musieć się tłumaczyć z focha haha :-D

Odnośnie leków to mi lekarz powiedział, że jak naprawdę nie muszę to mam nie brać nawet no spy ani apapu. Ja tam nie mam z tym problemu, bo apap i tak na mnie nie działa. Na bóle głowy mam Apap Ice (takie żelowe nakładki) - ratują mnie. Genialne!

Anula test w weekend. A we wtorek mam wizyte.
Inis tylko mnie takie lenistwo najzwyczjniej w swiecie wkurza. Lubie ten stan jak mam powera I garne sie do czegos.

Mali to czekam na wiesci z testowania i kciuki za wizyte ;-)

Inis jak się dobrze czujesz i nie ma przeszkód to czemu nie ;-) Milego leniuchowania ;-)

reklama
Kawa.... Nagorzej było z tego zrezygnować
Pety i alkohol nie problem ale kawa :)

Objawów nadal brak, co do zachcianek żywieniowych to ja nie rozróżniam tego od codzienności bo ja całe zycie sobie odmawiam :D

Do góry