Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Emenems w takich sytuacjach zazwyczaj jest ciężko widać niezależnie od wieku. moj znajomy tez ma dziecko z drugą żona i niestety obie córki do dziś obobrażone a mają już 16 lat.. nie ma więc reguły. trzeba się tylko uzbroić w duzo dużo cierpliwości
Emenems, młoda była dotąd jedyną córeczką tatusia. A tu nagle będzie miała konkurencję. I to mocną, bo taką, która będzie z tatą na codzień.
Mąż musi jej wytłumaczyć, że ona nic nie traci a może zyskać.
Fajnie, że jej mama też działa z wami w jednym froncie.
Będzie dobrze. :-)
KarolinaE cuuuudo!!! Piękne dzidzi! Ja czekam do 6 lipca na genetyczne. Ehhh...
Jestem z Gdańska i to już 12 tydzień. Dzidzia ma 7,5cm trochę dużo 2 lipca mam następne usg i potem usg prenatalne i strasznie się denerwuję NT wyniosło jak narazie 1mm czyli w normie ale i tak mam nerwa
Simka jakbys slyszala o jakis targach dzieciecych w Poznaniu dawaj znac;-) w zeszlym roku w Akpolu wygralam fotelik dla niemowlaka Romer;-) ale go sprzedalam:/
Simka jakbys slyszala o jakis targach dzieciecych w Poznaniu dawaj znac;-) w zeszlym roku w Akpolu wygralam fotelik dla niemowlaka Romer;-) ale go sprzedalam:/