reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Emenems w takich sytuacjach zazwyczaj jest ciężko widać niezależnie od wieku. moj znajomy tez ma dziecko z drugą żona i niestety obie córki do dziś obobrażone a mają już 16 lat.. nie ma więc reguły. trzeba się tylko uzbroić w duzo dużo cierpliwości :)

Emenems, młoda była dotąd jedyną córeczką tatusia. A tu nagle będzie miała konkurencję. I to mocną, bo taką, która będzie z tatą na codzień.
Mąż musi jej wytłumaczyć, że ona nic nie traci a może zyskać.
Fajnie, że jej mama też działa z wami w jednym froncie.
Będzie dobrze. :-)

KarolinaE cuuuudo!!! Piękne dzidzi! Ja czekam do 6 lipca na genetyczne. Ehhh...

Jestem z Gdańska i to już 12 tydzień. Dzidzia ma 7,5cm trochę dużo :szok: 2 lipca mam następne usg i potem usg prenatalne i strasznie się denerwuję NT wyniosło jak narazie 1mm czyli w normie ale i tak mam nerwa

Od początku ciąży biorę duphastom 2x1 dodatkowo mam niedoczynność tarczycy. Pierwsze kompleksowe wyniki badań z krwii wyszły bardzo dobrze :)

Karolina piekne foto;-)

Simka jakbys slyszala o jakis targach dzieciecych w Poznaniu dawaj znac;-) w zeszlym roku w Akpolu wygralam fotelik dla niemowlaka Romer;-) ale go sprzedalam:/

Karolina piekne foto;-)

Simka jakbys slyszala o jakis targach dzieciecych w Poznaniu dawaj znac;-) w zeszlym roku w Akpolu wygralam fotelik dla niemowlaka Romer;-) ale go sprzedalam:/

InnaBajka ja tez i dwie inne dziewczymy :) ja mieszkam na stałe w no jestem na urlopie robimy spotkanie we wtorek koło 17.45 jak masz czas zapraszamy!!

Gratuluje juz tak duzego dziecka :) na pewno sliczne !! Czyli zaraz 2 trymestr a termin na kiedy masz??

reklama
Emenems, mam czas we wtorek ;) gdzie się spotykacie?

Termin mam na 1 styczeń ale będę miała zaplanowaną cesarkę ze względu na obecność wirusa hpv dlatego na pewno dzidzia urodzi się w grudniu

Do góry