reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Sierpniowa - ja wczoraj narobiłam gołabków :)

Koktajlowa - na monitorze widac o wiele lepiej a jak mi wydrukuje to mega slabo ale zawsze widze na ekranie dzidzie

reklama
Aktina kciuki za wizyte;-)

Sierpniowa rowniez &&&&& za wizyte;-)

U mnie CC tez niebylo planowane, podobnie jak ktoras z Was niebylo akcji porodu, zadnych skurczy, nawet na oksytocynie...a wody juz dawno mi odeszly i w koncu po 24 h zrobili cesarka...mala urodzila sie sina:/

Gołąbki :rolleyes: ale to z moim szogunem było by za długo i za trudno. Muszę coś na szybko zgotować. Dalej główkuje :-)
julia dobrze, że w porę ją wyciągnęli. Swoją drogą ciekawe, dlaczego tak się dzieje, że wody odchodzą a potem nic się nie dzieje dalej

Troche wam zazdroszcze tych usg, u nas w 11-13 i 20 tyg tylko. No chyba ze pojdzie sie prywatnie , wtedy tak. Tyle ze u nas dosc slono to kosztuje.. Choc my mamy plan podgladnac dzidzie jeszcze jakos kolo 28-30tyg tak jak z mlodym bylo.. Wtedy juz wygladal jak prawdziwa dzidzia .. :)

Tutaj dwa lata temu usg 3-4d kosztowalo 2000kr czyli 1000zl ;o gdzie w polsce zaplacilam 200 zl ..teraz znalazlam tansza ale dobra klinike i mam nadzieje ze tam uda nam sie dostac :)

reklama
Karolina a ja myślałam że dużo place a jednaj trochę mniej niż Ty. W pierwszej ciąży miałam tanie wizyty, lekarz z powołania, bardzo dokładny, sprzęt miał trochę gorszy ale przynajmniej wizyta kosztowała mniej niż stówę :/

Do góry