reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
moje dolegliwości są rozległe niestety... ból głowy, brzucha, kręgosłupa (choć to tak wcześnie ), mdłości, wymiotuje i też dostałam zapalenia pęcherza... co nie zmienia faktu ze się cieszę z dzidziusia; ) to moja pierwsza ciąża i dzisiaj przeczytałam że możliwe że tak źle znoszę bo mam problemy z tarczycą.

Witajcie nowe kolezanki;-)

Karolina ja jak juz to kupie sama gondole lub 2w1 bo spacerowke mam ale kolor fioletowy...chyba ze chlopiec bedzie, a fotelik chce osobno poniewaz chce bezpieczny , juz mam upatrzony z baza Maxi Cosi Pebble

witam
kobietki jak wy produkujecie,maskara lewdo nadążam:-)
witam nowe mamusie,miło ze nas coraz więcej..
co do wątka zamkniętego jestem "za" jestem już na jednym takim i można o wszystkim pisać itp.,a tu każdy podczytuje i niewiadomo czy nie ktoś z rodziny czy pracy
ja miałam 19.06 wizyte i usg teraz mam dopiero 21lipca i już niemoge się doczekać i mam pytanko odnosnie badan penetralnych do lekarza chodze prywatnie i najbliżej na takie badania musze jechać do Bydgoszczy,czy majac skierowanie od mojego lekarza będę płacic za takie badanie i ile to może tak mniej więcej wynosic??z góry dziekuje za odpowiedz

Nie wiem, ja dostałam skierowanie od gina do konkretnej przychodni, na pewno na NFZ. W pierwszej ciąży nie robiłam wcale, teraz mam zrobić ze względu na obciążona historie

My mamy usg to genetyczne 8 lipca ale oni sobie tu zastrzegaja ze nie mowia o plci , dopiero w 20 tyg .. Wszystko na opak:p moze zmusze polozna to cos powie.. Nikt nie ma kontaktu do emenems?? Co z toba kochana ! Witam nowe dziewczyny :)!

reklama
Emenems się odezwie :)

Karola wg usg tez mam dzisiaj 12 t 4 d, a termin na 31 grudzien. Zobaczymy co wyjdzie we wt ..

Do góry