reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

no nie wiem, jest jeszcze nadzieja ze krecił sie strasznie, a moja córa i kilka osób w rodznie meza maja takie płaskie noski u nasady :) wiec przez to wiercenie się mogła nie zobaczyć, w srode badanie u innego lekarza, nie bede jadła rano słodyczy (tak jak dzisiaj) i moze bedzie spokojniej :)

reklama
Nie ale od nadmiaru cukru diecie bardziej się rusza. czasami jak nie chce się przekręcić na późniejszym etapie to lekarze zalecają coś słodkiego żeby się poruszalo :) wiec może działa w obie strony :)

Mi mówili, że jak chcę żeby dzidziuś się kręcił podczas badania usg, to powinnam coś słodkiego przekąsić :-)
Mój Wojtek to dzisiaj złote dziecko. W ciągu dnia przespał łącznie 5h, i niedawno sam sobie zasnął po kąpieli. Jak miło.

Vivienne- normalnie. Kilka razy pewnie ją karmili mm. Później mi przynosili. Chyba została na drugi dzień wieczorem, ale w nocy nie mogłam jej uspokoić, to zabrali na jakiś czas znów do noworodków. Karmiłam piersią do 8 miesiąca chyba, łatwo nie było, ale spokojnie się przestawiła, mimo ze pierwsze mmm miała podane :)

Sierpniowa- super wieści. To juz spory Maluszek :)
Za to moja Pola znów dzis nieznośna. Właśnie małą kłótnia z nią, bo ona musi narozrabiać w łazience :P

Wyobrażacie sobie? Z takiego kilkumilimetrowego ziarenka wyrosną nam duże dzieci :)

Juti- haha rosołowa jesteś :) Jutro chyba sobie rosołek zrobię na obiad
Mi też z chińskiego dziewczynka, ale czuję, ze chłopak, bo raczej zaszłam pod koniec owulacji. No i takie mam przezucie :)

julia- pokaż tą kurtkę :) Chpciaż ja raczej S/M noszę. Ja maxi cosi cabriofix, ale chyba bez bazy. No i ten fotelik z wieloma wózkami jest kompatybilny. Taki mieliśmy dla Polki i byłam zadowolona

justine- witaj

Emenems- no jaki śliczny człowieczek

aktina- a Ty dzisiaj miałaś wizytę? Super Maluszek :)

Wyscie chociaż miały maluchy przy sobie po CC. Mój na patologii noworodka leżał tydzień z zapaleniem płuc. Więc ciężko z karmieniem było. Modyfikowane dostawał. Chcą potem nie bardzo chciał :/ ale że ją matka uparta to ponad pół roku laktatorem ręcznym (jak b m wiedziała że tak długo się uda to bym Elek kupiła) sciagalam, mrozilqm i butla dawalam. Za miesiąc ma 2 urodziny i oprócz tego zapalenia płuc po urodzeniu to zdrów i nie choruje.

Emenems. Aktina sliczne ludziki :)

Ja jutro mam test pappa i kolejne USG. Będzie to 3 w przeciągu tygodnia. Pani w rejestracji powiedziała że całość koło pół godziny będzie trwała. USG pobranie krwi i wyniki. Więc do 15 jutro czekam. Aktina jak będę po to napisze ci co i jak. A jak się mass stresowac to idź do innego gin na jeszcze jedno USG. Może on zobaczy kość to spokojniejsza będziesz.

reklama
Justine witaj :) ja też kiepsko znosiłam pierwsze kilka tygodni mimo że druga ciąża. damy radę - musimy :)
Emenems i pozostałe dziewczęta (skleroza) piękne zdjęcia, ja na swoje do środy czekam już niecierpliwie...
Vivienne bardzo mi przykro.. :(

młody nie dostał się do przedszkola... smutno troszku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry