reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Sierpniowa- oo masakra. Ale baby wredne. U mnie to obojętnie jak czy prywatnie czy nfz, bo do tego samego laboratorium chodzę

Ulicha- tak to czasem jest, chociaż ja miałam chyba nawet tylko 2 dawki przy infekcji, dowcipnie i jeden antybiotyk doustnie. Zimą tak dostałam i przeszło błyskawicznie

Iwix- super plany wakacyjne

Poszłąm się przespać, ale z 3 latką u boku to nie spanie. Albo gadała sama do siebie, albo się kręciła po łóżu. W rezultacie nie wyspałam się i głowa mnie boli

Relację z wizyty już Wam zdałąm wcześniej parę postów, ale zapomniałam chybaw spomnieć, że nic nie przytyłam, uff. Waga nawet ponad kilo mniej wskazała. ALe teraz rano i prwie bez śniadania była wizyta :p

Tusiaczek- a ja 3 lata temu to miałam już równo miesięcznego bobasa :p

reklama
Ale Was na wspominki wzięło! :-)

Ja melduję, że pierwsze prawilne ciążowe spodnie zakupione. Byłam w małym sklepie z odzieżą ciążową. Fajne i zgrabne rurki z dużą ilością lycry, więc trochę posłużą. :-) Dałam co prawda 140 zeta, ale są fajne. Ja ze spodniami mam problem, bo mam dość rozbudowane łydki i uda i te wszystkie szyte na chudziutkie Chinki spodnie na mnie nie wchodzą. Więc muszę mierzyć. W necie bym nie kupiła.

Za to bluzki chętnie. Więc dawajcie linki jak macie jakieś fajne namiary. :-)

No cisza bez tych naszych kobietek;-)

Ja zaraz biore sie za kolacje i mam nadzieje ze nic po niej nie zjem;-)

Simka to dobre wiesci co?;-) ja narazie mieszcze sie w swoje spodnie jeansowe ale sa rozciagliwe;-)

reklama
Do góry