Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja juz kiedyś mojemu gadałam, że sam sobie będzie prasował, ale niestety jak grochem o ścianę teściowa im wszystkim wszystko prasuje to ja też powinnam raz na ruski rok się zdarzy że sam coś wyprasuje ale ciężko mu to idzie jak byłam w szpitalu to niestety musiał sam bo wstyd było mu zawieść so mamy hehehh
A Moj robi w domu doslownie wszystko: pierze, sprzata, prasuje, gotuje, zmywa i wszystko z wlasnej woli.i wogole jest najlepsiejszy[emoji3] Jak tu go nie kochac [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
To pozazdroscic :-) moj gotuje Le juz po gotowaniu niepozmywa ani do zmywarki nieschowa.... posprzata jak go zmusze albo inaczej odkurzy z grubsza i zetrze kurzebz wierzchu..... ehhhh tak go mamusia nauczyla. Ze ob lezal a ta mu uslugiwala.
Powróciłam do żywych, po pracy musze z 2h sobie pospać w pt mam obrone wiec zakuwam. Kupilam krem z tołpy i konsystencja jak i zapach ok, no i cena tylko 25zl Trzymajcie sie mamuski