reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
ok, nie wiedzialam ze to na stronce H&M :) a zdawalo mi sie,czy pisalas ze za 33 zl jedna kupilas?

kurcze wiecie, ze mi sie tez podoba noszenie dzieci w tych chustach, a znajoma prowadzi takie warsztaty :)

Vivienne no masz racje byly przedwczoraj bo ogladalam:) wiez chyba zostale wykupione;/

Emenems bylo by super jakys sie z Nami podzielila cwiczeniami:)

SeeYou tak byla w promocji za 45zl!!!!!!!!!!!!! a ze ja mam karte pracownicza do H&M to mam upust na wszystko 25%:) dlatego wyszlo 33 zl:)

Tusiaczek piszesz o pizzy a ja glodna siedzie:) mam nadzieje ze byla pyszna:)

Tusiaczek- to nie wiedziałam. Ale i tak nie wiem czy będę od razu takie maleństwo nosić. Się zobaczy jak w ogóle się ogarnę :p Ale na jakieś warsztaty na pewno się wybiorę, spróbuję się nauczyć wiązać, zobaczymy :)

Karolina- ja mam w planach chodzić do szkoły rodzenia, szczególnie że jest bezpłatnie. Z Młodą w ciąży nie chodziłam, bo była płatna, a później na porodówce nie wiedziałam jak oddychac :p A że moze jest szansa na poród sn, to będę chodzić. U nas każą się zgłaszać po 15 tyg, a zajęcia chyba są od 22 tyg.

Ulicha- mi powiedziała na porodówce, że mam oddychac, to ja się zapytałam jak :p Przecież oddycham
Ja pamiętam po cc jak pod kroplówką byłam, a mąż nie wiedział że jeść nie mogę i mi naznosił banany, wafelki, a ja z głodu zdychałam (w sumie nie powiedzieli mi nawet w szpitalu, ze nie mogę jeść, sama na to wpadłam) i jak mi ostatnie kroplówki podłączali to marzyłam o schabowym, a mąż: no masz przecież, w płynie. Jeszcze przy mnie jadł coś tam :p

Pójdę z ciekawości. U mnie są dwie- przyszpitalna i u pani położnej, specjalistki od laktacji, do niej mam zamiar na szkołę chodzić. Z tego co wiem jest chyba też tam instruktor od chust właśnie

reklama
Simka w Poznaniu stowarzyszenie chustowe robi co miesiąc warsztaty z a darmo albo za drobną opłatą, polecam. Robili tez gdzieś poza Poznaniem ale nie pamiętam gdzie...

Do góry