Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No i caly post dziewczyny poszedl mi w swiat.. Juz sie nie rozpisujac napisze tylko ze tez dzis plywalam w jeziorze bez zadnych tamponow czy innych i jest ok (gin sie zgodzila), Jula czekam na jakies info i mam nadzieje ze oki. Moj maz tez czasem caly dzien poza domem bo wraca kolo 17 a potem ryby i tak naprawde widzimy sie wieczorem.. Mam nadzieje ze jak urodza sie maluchy to to sie zmieni bo nie widze innej opcji..
Niestety ja musze sie z Wami pozegnac:-'(
Dobrze czulam by zobaczyc co siedzieje bo z martwym dzidziusiem chodzilam juz 2 tyg:''(
Jutro ide do szpitala...
Pisalam wczesniej jak jechalam ze szpitala, cala w nerwach i pisalam do Was ale mi zaczal swirowac i niebylan pewna czy post poszedl...
potem zalatwialismy by pobrac material do badania itd...
Niewierze ze to sie dzieje...to jakis koszmar:-( stracilam jus 3 dziecko:''(
Julia tak mi przykro, trzymaj się jakos kochana. Dobrze że zdecydowaliscie się na zrobienie badań może to będzie jakas wskazówka na przyszłość.
Bardzo Ci współczuję.
Julia bardzo mi przykro i wspolczuje ci, chociaz wiem ze nikt ktory tego nie przeszedl nie moze sobie wyobrazic przez co przechodzisz. Mam nadzieje ze sie dowiesz co nie tak i ze nastepnym razem wszystko bedzie dobrze Jestesmy z toba <3