Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas tez mój Maz nie pije chyba ze na imprezach rodzinnych ale to zawsze w domu i to z bratem jak jużi zawsze jak wracam do domu to mówi mi ze śmierdzi alkoholem hehe, ale za to to granie i nic nie robienie w domu doprowadza mnie do szału!
Dzisiaj coś brzuch mnie boli nie wiem na ile to brzuch a na ile naciągnęłam pachwinę bo wczoraj sprzątałam bo dziś mam teściów [sic!] 3majcie kciuki żebym przeżyła![]()
Pauletta trzymam kciyki za wizyte tescioow&&&![]()
Apropo facetow oczywiscie wczoraj miala byc popijawa moj ze znajomym i jego zona co maja corke w naszej wieku. Wymyslilam cyrk z dziecmi bo i tak mialam bilety a mialam nadzieje ze niebedzie piwska!! To wtobrazcie sobie ze tamtn chlopak z corka przyszedl godzine wczesniej ze niby dzieci aie pobawia a tak naorawde przyniosl jakis rum i pili z lukaszem a ja prasiwalam ubranka malej a tamci w najlepaze sie bawili!!! Wrrrr!!! Zanim jego zona dojechala ro juz wypili bo ona w pracy byla i ledwo co do cyrku zdazyla. I hak sie niewkurzyc?!?!?