Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juti matko!!! Uwazaj teraz na siebie i oszczedzaj sie!! Co ty biedna w nocy przezylas!!Dziewczyny ja dziś w nocy przeżyłam koszmar!!!
O 3 poszłam do łazienki i zobaczyłam, że krwawię. Krew żywoczerwona, nie za dużo, zero bólu.Od razu karetka i szpital.
Na szczęście dzidziuś żyje i jest wciąż z nami. Okazało się, że moje łożysko zasłania szyjkę macicy i stąd krwawienie. Mogę tak mieć do 24 tygodnia... Powinno się ono potem podnieść i wszystko będzie ok. Jeśli nie to będzie przodujące i wtedy jest duże zagrożenie...
Ale o tym na razie nie myślę.
Nie da się opisać tego jak bardzo się bałam o nasze maleństwo. I jaką ulgę poczułam gdy okazało się, że nadal jest z nami.
Dlatego proszę Was, olejcie znajomych, humory mężów itp. Nie są warte Waszych nerwów. Mamy wszystkie za wiele do stracenia.
K.U.R.D.E. stanelam na wadze i 71.4 chyba waga sie zepsula!! Wczoraj w cyrku zjadlam dwie waty cukrowetroszke popcornu od emi a na kolacje oni jedli hamburgery to ja tez zjadlam a pozniej zgaga palila fuck :-( zaczelam grubnac :-(
Dziewczyny ja dziś w nocy przeżyłam koszmar!!!
O 3 poszłam do łazienki i zobaczyłam, że krwawię. Krew żywoczerwona, nie za dużo, zero bólu.Od razu karetka i szpital.
Na szczęście dzidziuś żyje i jest wciąż z nami. Okazało się, że moje łożysko zasłania szyjkę macicy i stąd krwawienie. Mogę tak mieć do 24 tygodnia... Powinno się ono potem podnieść i wszystko będzie ok. Jeśli nie to będzie przodujące i wtedy jest duże zagrożenie...
Ale o tym na razie nie myślę.
Nie da się opisać tego jak bardzo się bałam o nasze maleństwo. I jaką ulgę poczułam gdy okazało się, że nadal jest z nami.
Dlatego proszę Was, olejcie znajomych, humory mężów itp. Nie są warte Waszych nerwów. Mamy wszystkie za wiele do stracenia.