Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo czekałam w kolejce 3 godzinyMarzenka88 to dobre wieścia już się martwilam bo się długo nie odzywałaś
![]()

Dzien dobry.
Narzekacie na tycie ,a z dwojga złego ja wole przytyc niz znow jak z synem miec na plusie mniej niż 5kg bo wymiotowałam do końca. Wiec po porodzie ważyłam mniej niż przed ciąża.
Moje drogie macica ,wody ,dzidzia to wszystko ważyć musi. Nie ma sie czym stresować. A po porodzie waga na prawdę szybko leci. Ja to modliłam sie zeby przestała bo pierwsze tyg to do 2kg tygodniowo.
Paulettah ja w ciazy tez zawsze mam takie głupie sny. A jeden z ostatnich to przeszedł wszystko...prawdziwy koszmar.
Sierpniowa ja to sie juz nawet nie pocieszam. Zapowiada się powtórka z rozrywki jak w ciazy z synem. Przez co obstawiam chłopaka w moim brzuchu
Wyobraziłam sobie sytuacje co by było gdyby jak miałaś ten odruch wymiotnyTo by sie dentysta zdziwił
Marzenka88 && trzymam za Was &&
Emenems ale te rzeczy sa i praktyczne i ładne
Ten ciężar występuje pod koniec dnia? Badz przy pełnym najedzeniu?
Bo teraz wystarczy niewiele by brzuch był pełny. Stad to uczucie ciężkości.
Simka dobrze ze wiadomo co sie dzieje. Zdrówka dla małej.
Mycha1587 anemia w ciazy czesto sie lubi doczepić. Ważne ze wszystko poza tym ok![]()
Dzien dobry.
Narzekacie na tycie ,a z dwojga złego ja wole przytyc niz znow jak z synem miec na plusie mniej niż 5kg bo wymiotowałam do końca. Wiec po porodzie ważyłam mniej niż przed ciąża.
Moje drogie macica ,wody ,dzidzia to wszystko ważyć musi. Nie ma sie czym stresować. A po porodzie waga na prawdę szybko leci. Ja to modliłam sie zeby przestała bo pierwsze tyg to do 2kg tygodniowo.
Paulettah ja w ciazy tez zawsze mam takie głupie sny. A jeden z ostatnich to przeszedł wszystko...prawdziwy koszmar.
Sierpniowa ja to sie juz nawet nie pocieszam. Zapowiada się powtórka z rozrywki jak w ciazy z synem. Przez co obstawiam chłopaka w moim brzuchu
Wyobraziłam sobie sytuacje co by było gdyby jak miałaś ten odruch wymiotnyTo by sie dentysta zdziwił
Marzenka88 && trzymam za Was &&
Emenems ale te rzeczy sa i praktyczne i ładne
Ten ciężar występuje pod koniec dnia? Badz przy pełnym najedzeniu?
Bo teraz wystarczy niewiele by brzuch był pełny. Stad to uczucie ciężkości.
Simka dobrze ze wiadomo co sie dzieje. Zdrówka dla małej.
Mycha1587 anemia w ciazy czesto sie lubi doczepić. Ważne ze wszystko poza tym ok![]()