reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Tez dostawalilismy zwykle łóżeczko do naszego, zdejmując jeden bok szczebelkow:)

Emenems, na ktora jutro?:)

Juz zaraz piątek, weekend szybko minie a potem nasze poniedziałkowe wizyty Aktina, Mysiaka, Paulina!!!:D

Moja zostala przelozona na wtorek o 14.15 :(

Zapomnialam dodac ze narzeczony jednak pojdzie, zalatwil w pracy ze wyjdzie wczesniej i odrobi kiedy indziej

Ostatnia edycja:
mysiaka- to we wtorek idziesz ze mną :) Ja na 11.25 :)

Masakra, na obiad jedliśmy ziemniaki z jajkiem sadzonym i kupiłam do tego zsiadłe mleko (ciążowe zachcianki), ale nie jak zawsze w Biedronie, gdzie mają pyszne to mleko, tylko w innym sklepie i mnie i meża męczy i mdli teraz. W ogóle w składzie miało mleko w proszku, to jak ono zsiadłe mogło być? Bleee

Młoda nadal śpi (od 13), więc wstawiłam pranie i zrobiłam foty zakupów lumpkowych.
Spodnie ciążowe (3 zł) kupiłam z myślą o skróceniu, bo nie lubię takich szerokich, a krótkich nie mam za bardzo
Kombinezonik (2,5 zł) jak nówka, dość cienki, ale na nasze "zimy" może wystarczy, poza tym w wózku i tak śpiworek będzie
Śpiworek do łóżeczka (2,5 zł), na 6-12 mies, ale muszę jeszcze taki mniejszy wyczaić gdzieś
I rzeczy dla Polki (jakieś 2,5 zł za całość) DSC06908.jpgDSC06912.jpgDSC06910.jpgDSC06911.jpg

Załączniki

• DSC06908.jpg
    DSC06908.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 101
  • DSC06912.jpg
    DSC06912.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 105
  • DSC06910.jpg
    DSC06910.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 100
  • DSC06911.jpg
    DSC06911.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 95
Simka to Ty zdasz pierwsza relacje :) tez mam ochote na jajka a nie moge bo odrazu brzuch boli :(

Ja dzis po kuzynkach dostalam dwie pary spodni ciazowych. Na zime jak znalazl.
Superowy kombinezonik taki misiowy :)

mysiaka- to we wtorek idziesz ze mną :) Ja na 11.25 :)

Masakra, na obiad jedliśmy ziemniaki z jajkiem sadzonym i kupiłam do tego zsiadłe mleko (ciążowe zachcianki), ale nie jak zawsze w Biedronie, gdzie mają pyszne to mleko, tylko w innym sklepie i mnie i meża męczy i mdli teraz. W ogóle w składzie miało mleko w proszku, to jak ono zsiadłe mogło być? Bleee

Młoda nadal śpi (od 13), więc wstawiłam pranie i zrobiłam foty zakupów lumpkowych.
Spodnie ciążowe (3 zł) kupiłam z myślą o skróceniu, bo nie lubię takich szerokich, a krótkich nie mam za bardzo
Kombinezonik (2,5 zł) jak nówka, dość cienki, ale na nasze "zimy" może wystarczy, poza tym w wózku i tak śpiworek będzie
Śpiworek do łóżeczka (2,5 zł), na 6-12 mies, ale muszę jeszcze taki mniejszy wyczaić gdzieś
I rzeczy dla Polki (jakieś 2,5 zł za całość)Zobacz załącznik 705389Zobacz załącznik 705390Zobacz załącznik 705391Zobacz załącznik 705392

Super rzeczy, ten kombinezonik ekstra taki misiaczek :)

reklama
No ale to dlatego że wy bardzo chude bylyscie wcześniej to musicie teraz sobie zapas na czas karmienia zrobić :) u mnie zapas od początku był i dlatego ja od początku tylko 1kg bo u mnie tluszczyk już wcześniej odlozony był :)
No i widzicie, Matka Natur sama wszystko ustawi;)
tez sie tak ekscytujecie przy kazdym ruchu i kopniaczku malucha? Bo dla mnie to ostatnio najlepsza rozrywka:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry