Bubcia501
Fanka BB :)
Brzuszek?? Bębol chyba ale przy pupie i tak sie chowa![]()
Wygląda jakby już w 8-9 mc. Masakra, u mnie na pierwszej wizycie było 60 a dzisiaj 61 Ale pani doktor powiedziała ze waga idealna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brzuszek?? Bębol chyba ale przy pupie i tak sie chowa![]()
Tez dostawalilismy zwykle łóżeczko do naszego, zdejmując jeden bok szczebelkow
Emenems, na ktora jutro?![]()
Juz zaraz piątek, weekend szybko minie a potem nasze poniedziałkowe wizyty Aktina, Mysiaka, Paulina!!!![]()
Mi lekarka powiedziala, ze organizm nadgonil i zrobil zapas jakby coJa przy zajściu 53.7 174cm dzis 58.3 i to przy mega pilnowaniu sie z dieta ... Tak to chyba jest organizm i tak ci nadrabia![]()

mysiaka- to we wtorek idziesz ze mnąJa na 11.25
Masakra, na obiad jedliśmy ziemniaki z jajkiem sadzonym i kupiłam do tego zsiadłe mleko (ciążowe zachcianki), ale nie jak zawsze w Biedronie, gdzie mają pyszne to mleko, tylko w innym sklepie i mnie i meża męczy i mdli teraz. W ogóle w składzie miało mleko w proszku, to jak ono zsiadłe mogło być? Bleee
Młoda nadal śpi (od 13), więc wstawiłam pranie i zrobiłam foty zakupów lumpkowych.
Spodnie ciążowe (3 zł) kupiłam z myślą o skróceniu, bo nie lubię takich szerokich, a krótkich nie mam za bardzo
Kombinezonik (2,5 zł) jak nówka, dość cienki, ale na nasze "zimy" może wystarczy, poza tym w wózku i tak śpiworek będzie
Śpiworek do łóżeczka (2,5 zł), na 6-12 mies, ale muszę jeszcze taki mniejszy wyczaić gdzieś
I rzeczy dla Polki (jakieś 2,5 zł za całość)Zobacz załącznik 705389Zobacz załącznik 705390Zobacz załącznik 705391Zobacz załącznik 705392
Mi lekarka powiedziala, ze organizm nadgonil i zrobil zapas jakby coi tego emenems sie trzymajmy
. Pocieszam sie, ze od 20 lipca waga caly czas ta sama czyli 59-59,5 wiec moze hardcoru nie bedzie
![]()
Ja od 13 tc w 6 tygodni utylam pol kilo wied tez spoko na poczatku był tylko boooom
No i widzicie, Matka Natur sama wszystko ustawiNo ale to dlatego że wy bardzo chude bylyscie wcześniej to musicie teraz sobie zapas na czas karmienia zrobiću mnie zapas od początku był i dlatego ja od początku tylko 1kg bo u mnie tluszczyk już wcześniej odlozony był
![]()