Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i widzicie, Matka Natur sama wszystko ustawi
tez sie tak ekscytujecie przy kazdym ruchu i kopniaczku malucha? Bo dla mnie to ostatnio najlepsza rozrywka)))
No i widzicie, Matka Natur sama wszystko ustawi
tez sie tak ekscytujecie przy kazdym ruchu i kopniaczku malucha? Bo dla mnie to ostatnio najlepsza rozrywka)))
Ja dopiero czuje od soboty, jestem pewna, ze u Ciebie lada chwila zaczna sie pląsyZazdroszczę, u mnie dzidziuś nie chce się ruszać albo ja jeszcze po prostu nie czuje, chciałabym też tak![]()
Ja dopiero czuje od soboty, jestem pewna, ze u Ciebie lada chwila zaczna sie pląsy![]()
Dokladnie 17 tydzien i 5 dzien, czyli tez 18 ( nie wiem co zrobic zeby ten suwaczek mi sie wyswietlal). Swoja droga, nadal dla mnie to zagadka czy liczy sie tydzien skonczony, czyli u mnie bylby 17, czy ten juz lecacy czyli 18. Lekarze chyba biora skonczonySuper by było bo ja już w 18 tyg. A ty w którym?
Dokladnie 17 tydzien i 5 dzien, czyli tez 18 ( nie wiem co zrobic zeby ten suwaczek mi sie wyswietlal). Swoja droga, nadal dla mnie to zagadka czy liczy sie tydzien skonczony, czyli u mnie bylby 17, czy ten juz lecacy czyli 18. Lekarze chyba biora skonczony
moja lekarka mi powiedziala, ze duzo zalezy od umiejscowienia lozyska, jak na przedniej scianie to czesto amortyzuje, druga rzecz to fakt, ze w pierwszej ciazy moze to byc pozniej no i jeszcze jedno, ze nawet do 22-23 tygodnia czasem kaza maluchy czekac na kopniaczki