Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czemu się nie cieszysz? No co Ty? A kto by się wagą przejmował w ciąży przestań.u nas wszystko ok 7 tydzień termin na 20 stycznia serduszko bije tylko ja nie umiem sie z tego cieszyć całymi dniami becze ,i jeszcze ta moja waga mnie przerosła niechce przytyc wiecej ni 6 kilo mam nadzieje ze mi sie uda zreszta pani doktor powiedziała ze raczej wiecej niepowinnam Masakra zaszyła bym sie gdzies na odludziu i wyszła dopiero gdy bym ważyła z 80kg .Jedyna zacz która mnie pociesza to to ze pan doktor powiedziała ze bedzie napewno 3 ciecie cesarskie.
Czesc dziewczynki.
Ja troche pomarudze o sobie a pozniej Was nadrobie
Moj K wzial przez przypadek moje klucze do auta i do domu. Utknelam i nie mam jak pojechac do klientki. Od razu ja poinformowalam, ze nie mam jak przyjechac ale jutro mam wolny dzien (jeden jedyny wolny dzien w tygodniu) i ze moge do niej przyjechac. Ta walnela focha i powiedziala, ze ze mnie rezygnuje! No wyobrazacie sobie?! Jeszcze zeby to faktycznie robilo jej roznice jakas duza kiedy przyjde a to stara baba na emeryturze, siedzi calymi dniami w domu i nic nie robi. Wkurzylam sie i mi smutno jednoczesnie bo chcialam poswiecic swoj wolny dzien aby zrekompensowac jej dzisiejszy dzien a ta , ze juz mnie wiecej nie chce skoro odwalilam taki numer dzisiaj. Grrrr.
Nie wiem czy ona myslala, ze w 20 min. przejde z buta 20km?!
8tc [emoji7]
Dziewczyny mam wyik dzisiejszej bety 9533,57 mIU/ml
I jeszcze lekarz dał na skierowaniu takie:
ROMA (Ca125+HE4+ROMA) HE4 15,8 pmol/
Weronika 3mam kciuki za fasolkę i żeby te palmienie nie bylo groźne. Co do tego pożaru to jak to się stało? Nie uciepriał nikt?
Olivka zazdroszczę ci tego że twój maluch chodzi do przedszkola. Mój w domu i chyba tak zostanie bo nigdzie sie nie dostał od września :/ i masakra w domu. Niestety też już powoli rezygnuje z drzemki w ciąu dnia więc ani chwili wytchnienia czasem
Co do porodu ja jestem po 2cc i teraz jeśli będzie mi dane to chciałabym spróbować sn. Cięcia nie wspominam jakos bardzo źle. Wiadomo przez kilka dni jest ból. Przez dwie pierwsze doby masakryczny, ale potem powoli dochodzi się do siebie. Mnie najbardziej brakowało braku uczucia tej więzi jak wyjeli mojego synka z brzucha. To tak jak bym stała obok i atrzyła na obcą osobę a nie osobiście to przeżywała. Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi![]()