reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

We wrześniu sie zwalniam jak dotrwam .. a i jak mnie szef nie zwolni. Na razie mam siedzącą pracę kilka razy wstane na dzień ale w lato jak się sezony zaczną wtedy sie bedę martwić :D Mnie się nie należy l4 niestety umowa zlecenie ( śmieciówka)
Bosze te smieciowki :/

Powiem Wam, ze tak sie cieszę, ze na wieczory pracuje rano bym nie dała rady
Tu gdzie mieszkam zeby dostać jakas kasę na maciezynskim musze miec 600 h wypracowane, a tu chwile ucinają h wiec mam nadzieje, ze do wrzesnia wypracuje
Za tydzien przylatuje Teściu to choc mi Cirka sie zajmie a ja odsapne i nadgonić zaległości sprzed lat [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to powodzenia :)

Mnie też kluje podbrzusze albo jajnik,najbardziej jak wstanę z pozycji siedzącej.
W pracy mnie mdli ilekroc ktoś zrobi sobie kawę:/nie wiem czemu ale ten zapach który zawsze uwielbiałam teraz mnie odrzuca.Poza tym mam na coś ochotę ale jak ugryze to mi nie smakuje.niestety dalej smakuje mi McDonald:errr:Nie wiem co oni dodają do tego jedzenia ze kobiety w ciąży tak wabi:-D
:

Mam identyko dzisiaj przy wstawaniu.
I cholercia z tym makiem to nie wiem co jest. Ostatnio jak mnie mdlilo po kanapce to przeszlo mi po frytkach!!! Oni musza cos tam wsypywac [emoji23]

9tc [emoji7]

reklama
Dziewczyny, takie pytani, czy ja jesyem jedyna ktora nie bedzie robić nadan gemetycznych?
Osobiscie wyszlam z założenia ze I tak nic to nie zmieni a tylko bym sie na zapas zamartwiala.

Dziewczyny, takie pytani, czy ja jesyem jedyna ktora nie bedzie robić nadan gemetycznych?
Osobiscie wyszlam z założenia ze I tak nic to nie zmieni a tylko bym sie na zapas zamartwiala.

Nie jesteś sama. Ja z moim M stwierdzilismy jednak że nie robimy co ma byc to bedzie. Jak ma byc cos nie tak to dowiemy sie po urodzeniu tak wolimy zyc w niewiedzy przez ciaze nie ma co sie na zapas denerwowac :D

Dzisiaj jak za szybko wstane to tak mnie kluje, ze az zgina mnie. Pare sekund i spokoj. Wydaje mi sie, ze sie wszystko rozciaga i dlatego tak kluje.

9tc [emoji7]
Ja tak samo mam z tym kłuciem, dzisiaj mały spadał z łóżka i się zerwałam to w pół zgięta chodziłam takzakuło i się bałam wyprostować ;p ja mam najczęściej w nocy,chyba jak za szybko zmienię pozycję po uleżeniu się ;p
Jak mi ktos powie, ze ciaza to nie choroba i kobiecie nie naleza sie zadne ulgi z tego powodu to jak boga kocham dostanie ode mnie w ryj!!!

9tc [emoji7]
POPIERAM !!
Mam dzis to samo
Ja też bez sił jakaś,śpię w dzień a już 18 nie mam sił na nic,spać też nie i taki dupny stan
a powiedz mi czy jest różnica między genetycznym a prenatalnym ?

jest prenatalne robi się po 20 tyg ciąży i raczej jest akie podglądowe bardziej (moim zdaniem) aczkolwiek też robią pomiary dziecka i sprawdzają wszystko, a genetyczne to mierzą dziecko sprawdzają organy, kości itp. tylko na wcześniejszym etapie no i badanie krwi Pappa...
Ja robię pierwszą miałam obumarłą ciążę druga ciąża wada trzecia badania brak wady. I kiedyś też myślałam że będę martwić się po porodzie ale cieszyła bym się gdybym wcześniej wiedziała bo już np. mogłabym szukać pomocy kliniki i dowiedzieć się więcej a tak nie oszukujmy się wyobrażasz sobie przez całą ciąże jak będzie dziecko wyglądać że będzie zdrowe a tu szok a po porodzie przez hormony to jeszcze większy więc ja po swoich przeżyciach wolę wiedzieć wcześniej jakby coś miało być i dobrze się przygotować przez resztę miesięcy. To jest moja opinia.

reklama
byłaby widoczna gdybym poszła na genetyczne ale byłam tylko na prenatalnych dla samego zobaczenia dziecka w 3D i żeby dostać płytę i dowiedzieć się dokładnie płeć dziecka lekarz badał niby wszystko tzn mierzył itp. a nie zauważył że córka ma rozszczep wargi... Po tym jak się urodziła i mam zdjęcie z tego badania i ten film widać tylko lekarz nie brał tego pod uwagę i najczęściej tak właśnie wyglądają prenatalne badania..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry