Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

aż się bałam że będą niestrawnosci.... I poza tym zaszalałam z ogórkami na zimę... Aż słoików zabrakło Zamkniecie tematu bedzie problematyczne, ale jak cos możemy sie przeniesc na zamkniety, a ja poprosze o dopisanie nowych dziewczyn.Idealka ja zdecydowanie wybrała bym szkole tam gdzie chcesz rodzic. Doświadczenia nie mam ale rozpytywalam i wszyscy radzą isc tam gdzie bede rodzic, poznam położne a one mnie. Ale na szkole rodzenia yo u mnie jeszcze czas bo ja planuje pod koniec 6, początek 7 chodzic.
Oliwka87 ale super ze juz 5 miesiąc brawo!
Ja id piątku mam większy - ciążowy brzuszek. Myślałam ze wiecej zjadłam albo cos ale od piątku mam większy cały czas i dzis od samego rana wiec chyba w końcu się pojawił
Jak wroce od teściów to zrobie fotęMoze jak wrzucamy teraz juz duzo fotek na styczniowe brzuszki to dałoby sie zamknąć dla innych nie z naszego forum ten post? Co wy na to?
Do isofix potrzebne sa specjalne mocowania w samochodzie, tak jak dziewczyny pisza nowsze auta maja je w standardzie.Powiedzcie mi o co chodzi z tym isofixem w fotelikach? Ta bazę trzeba dokupic czy w samochodzie jest? W każdym aucie da się to zrobić? Z pierwszym dzieckiem mieliśmy zwykły, ale te zapinanie było męczące
Nessii, tak mi przykro, że tyle nerwów Cię to kosztowało i do tego jeszcze leżenie w szpitalu .. Wrr a teraz, jakie dostałaś zalecenia? Musisz leżeć czy możesz chodzić? Życzę powodzenia![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom