Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rosana właśnie miałam się to samo pytaćw ciąży w chodziłam do Strzelczyka do przychodni na wrzosowiaku (kobiety w ciąży są zapisywane na wizyty w takim zeszycie i nie muszą stać w kolejce by się rejestrować. I do dr Lemańskiego prywatnie na Kutrzeby. jego mogę polecić z czystym sumieniem bo to człowiek dusza i widać że kocha to co robi ale wg mnie za mało usg robi przejmując prywatnie. Z 4 w ciągu całej ciąży jeśli nic się nie dzieje. Ale jest na każde wezwanie. Sama nie wiem do kogo teraz iść.
Ulcia witaj i gratuluję fasolkina kidy masz termin?
Asiz daj znać po wizycie. 3mam kciuki żeby było dobrze
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Pytanie do mamDziewczyny powiedzcie czy sprawdziło wam się w poprzednich ciązach ze jedliście słodkie to była dziewczynka a jak kwaśne to chłopczyk ?
Nam sie sprawdzilo w poprzedniej ciąży jadlam tony słodkiego i mamy coreczke Ale nie wiem czy to zawsze sie sprawdza chyba bywa rózniePytanie do mamDziewczyny powiedzcie czy sprawdziło wam się w poprzednich ciązach ze jedliście słodkie to była dziewczynka a jak kwaśne to chłopczyk ?