Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie 16+3 i też nic nie czuję. Ale tak jak napisałaś do 22 tc nie ma co panikować. A ja właśnie wypiłam koktajl z pietruszki i cytryny. Okropny ale za to bogaty w witaminyJak ja wam zazdroszczę tych ruchów!u mnie już 18+3 i nic! Czasem jakiś bąbelek i cisza. Ale sobie tłumaczę, że pierwsza dzidzia, spokojna będzie po mamusi i do 22 tygodnia nie mam zamiaru panikować, tym bardziej, że za każdym razem na usg widzę jak sobie fika ❤
O jejku , strasznie niskie to ciśnienie.Ja tez raniutko zaczynam od śniadania, kawy nie piję chociaż chyba powinnam bo mam bardzo niskie ciśnienie. Przedwczoraj miałam 89/45 masakra! Potem wróciło do normy 100/60
No właśnie ciężko się nie stresować. Ja przynajmniej nie umiemMam wyniki testu pappa i jest wszystko super! Kamien z serca!
Stres potrafi bardzo negatywnie wplynac na zdrowie tylko jak zrobic żeby sie nie przejmowac.
I może mieć rację, ja przy pierwszej gastroskopii miałam zapalenie, refluks, helicobacter, wyleczylam się i po 2 latach objawy wróciły( ale gorsze, po każdym posiłku było mi nie dobrze, 3h musiałam leżeć po każdym jedzeniu), ale był to okres ogromnego stresu, poszłam na gastroskopie a tam czysto i pięknie i gastrolog powiedział że moje problemy są w psychice a nie żołądku.
Ciąż a może nasilac problemy z zoladkiem, dobrze że jesteś pod opieką.
Ja dziś miałam przykrą sytuację, poszłam siusiu rano, poczułam że zaraz odjade, zrobiło mi się słabo, podobne uczucie miałam jak po operacji spadł mi cukier, choć nie mam problemów z cukrzyca, ostatni wynik super, uderzyłam odcinkiem piersiowym kręgosłupa o kibelek i się ocknelam. Jutro pójdę zbadać cukier. Kręgosłup boli ale poleże i przejdzie![]()
Super, że test przyniósł pozytywne wieściMam wyniki testu pappa i jest wszystko super! Kamien z serca!
Stres potrafi bardzo negatywnie wplynac na zdrowie tylko jak zrobic żeby sie nie przejmowac.
O ludzie, to przez ciążę? Jest szansa, że potem ustąpi?Mnie męczy od 7 tygodnia ciąży. Na początku ginekolog i internista Machalica ręką, bo to wymioty ciężarnych i ustąpia po 13 tygodniu. Nie ustąpiły. Miałam już tak wypalony przełyk, że pokazały się nadzerki w gardle. Poszłam do gastrologa, po analizie wyników badań Pani Doktor ustaliła, że mam dyspepsje czynnościowa, która skończyła się zapaleniem żołądka i przełyku.
Nie mogę przebywać tam, gdzie jedzenie. Mąż jadą osobno. Nie przygotowuje posiłków, nie jestem w stanie otworzyć lodówki.