miniminivv
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, jestem w 5t0d. W poniedziałek robiłam betę wyszła 319. Dziś robiłam ponownie jest 806. Czy to jest prawidłowy przyrost?
Są w internecie kalkulatory beta hcg - można wpisać daty i wynik i oblicza przyrost
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, jestem w 5t0d. W poniedziałek robiłam betę wyszła 319. Dziś robiłam ponownie jest 806. Czy to jest prawidłowy przyrost?
Czego to internety nie wymyśląSą w internecie kalkulatory beta hcg - można wpisać daty i wynik i oblicza przyrost![]()
A gdzie robisz? Ja tez kiedy czekałam cały dzień i nie było. Później przebudziłam się w nocy i były wynikiJa dzisiaj bylam na becie, chwile przed 10 i do tej pory nie mam wyniku![]()
A gdzie robisz? Ja tez kiedy czekałam cały dzień i nie było. Później przebudziłam się w nocy i były wyniki
Ja dzisiaj bylam na becie, chwile przed 10 i do tej pory nie mam wyniku![]()
Ja czekałam raz prawie do 7.00 kolejnego dnia
Może mniej pracowników maja w laboratorium przez majówkę. Myśle, ze do rana na pewno będziesz miała wynikiNo ciekawe jak to będzie u mnie... jutro 3.05 to wolne, a w sobotę chciałam powtórzyć.
Hej, ja idę w 8 tygodniu. Jak potrzebujesz receptę i zaświadczenie to wiadomo, że musisz iść jak najszybciej, tylko nie wiem czy już będzie coś widać, bo jak lekarz jeszcze nic nie zobaczy to raczej nie wystawi zaświadczenia. Ale może zaproponuje na tydzien zwolnienie i po tygodniu będzie coś więcej widać to wtedy wystawi zaświadczenie.Hej kiedy się wybierecie do lekarza? Tak się zastanawiam czy nie iść w pon potrzebuje receptę i do pracy zaświadczenie. Pracuje fizycznie