Koteczka01
Fanka BB :)
Po 50 minutach w końcu dostałam upragnioną glukozę
Teraz mam się sama wpychać do gabinetu na pobranie co godzinę, co przy tych wszystkich dziadkach nie będzie łatwe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Starzy ludzie to są dobrzy zwłaszcza w kolejkach i autobusach xdA mnie będą sami wołać, ale jeszcze czekam na wynik glukozy i dopiero potem wypiję glukozę. Aż się na nią cieszę tak chce mi się pić![]()
Ale mam rozrywkę, bo zaraz przy laboratorium jest gabinet okulisty. Zabrało się mnóstwo dziadków i jedna babcia przyszła z naklejonymi na twarzy jakimiś naklejkami po bananachInna babcia próbuje kolejnej wcisnąć kit, że jak jest opóźnienie to tamtej wizyta minęła i teraz ona powinna przed nią wejść, bo jest godzina jej wizyty. Nie przewidziała tylko, że lekarz do gabinetu wzywa po nazwisku
A i dziadek obok mnie od 20 minut próbuje wykaszleć jaką chare...takie mam atrakcje
![]()
Teraz mam wchodzić o 10:20 może już będzie mniejszy tłok. ZobaczymyU mnie też się dziadki zbierają. Powoli taka godzina się zbliża. Ja tam się ładuje i nie patrzę. Nie wiem odkąd jestem w ciąży zrobiłam się bezwzględna i roszczeniowa xd mnie się należy i uj !
O 10 dziadki oblegaja już sklepy i pocztę. Oni mają swój plan dnia xd obserwuje ich od lat. Idę się klucTeraz mam wchodzić o 10:20 może już będzie mniejszy tłok. Zobaczymy![]()
Może teraz powinnaś już zwiększyć dawkę magnezu, bo organizm więcej już potrzebuje. Kawa też mocno wypłukuje magnez i potas, dlatego w tej ciąży może 3 kawy wypiłam, bo boję się skurczów łydekA nie pochwalilam się dziś mnie po raz pierwszy zlapal skurcz w łydke w nocy. A biorę na noc 2x magne b6.
U mnie było identycznie 3 godz...Kurcze siedzę na krzywej cukrowej i w moim laboratorium to nie trwa 2 godziny tylko 3 godziny! Najpierw pobierają krew i robią pilne oznaczenie glukozy. Po jakichś 40 mintach ma być wynik i jeśli będzie dobry to dopiero podają glukozę. Znając moje szczęście będzie opóźnienie w wynikach. A tak mi się chce pić, że zaraz padneMyślałam, że 2 godziny i będzie z głowy, a tu niespodzianka. Minęło dopiero 25 minut...