Celia89
Fanka BB :)
Miejsca mam pod dostatkiemTo pakuję się i przyjeżdżam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miejsca mam pod dostatkiemTo pakuję się i przyjeżdżam![]()
Moja to tylko wieczorami ostatnio. Wczoraj się mściła, za długi spacer do Auchan i z powrotemWiecie jaki jest pozytyw tego, że leżę całymi dniami na kanapie? Młody szaleje jak nigdy dotąd [emoji3059] Cudowne uczucie - oczywiście do czasu, aż zaczną się kopniaki w żebra [emoji23]
Wiecie jaki jest pozytyw tego, że leżę całymi dniami na kanapie? Młody szaleje jak nigdy dotąd [emoji3059] Cudowne uczucie - oczywiście do czasu, aż zaczną się kopniaki w żebra [emoji23]
Moja to tylko wieczorami ostatnio. Wczoraj się mściła, za długi spacer do Auchan i z powrotem![]()
Pięknie [emoji3059] Na ścianie naklejki czy taki zdolny mąż [emoji6]Dziewczyny, właśnie z mężem skończyliśmy kącik dla naszego malucha!Zobacz załącznik 1025146
A lepiej się czujesz jak leżysz?
Wow! Masz caly pokoik dla malej <3To naklejka czy pomalowane?My przy tych zwierzakach i ich ogonkach prawie sie poddalismy z naklejaniem!cudoPochwalę się swoim