Kinga91
Fanka BB :)
A ja poproszę o dopisanie StasiaHmmm, byłam na liście i magicznie zniknęło![]()
02.01 chłopak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja poproszę o dopisanie StasiaHmmm, byłam na liście i magicznie zniknęło![]()
02.01 chłopak
Powodzenia. Mnie to czeka w piątek.
Mnie nie trzeba dawac na liste, w sumie dla mnie to bez znaczenia. Cieszę sie, ze mam tu wsparcie od Was, i ze czasem tez moge Was wspierac.![]()
Dziekuje bardzo, to bardzo mile co napisalas. Wiem ze to nie takie proste dla osoby, ktora zajmuje sie lista, ciagle wlasnie cos umyka, zwlaszcza kiedy nie wszystkie powiadomienia kazdej wiadomosci działają jak trzeba...Eda, ja mam nadzieję że wszystkie dotrwamy pięknie razem do terminów, i już całkiem niedługo będziemy chwalić się maluszkami. Stąd dawaj na liste :-) Każdy jest ważna częścią grupy, niezależnie od tego jakim czasem dysponuje i jak często ma czas na wejście tu. Ja czasem zerkam na liste bo jest nas sporo i czasem mi umyka kto i co... :-)
Dziekuje bardzo, to bardzo mile co napisalas. Wiem ze to nie takie proste dla osoby, ktora zajmuje sie lista, ciagle wlasnie cos umyka, zwlaszcza kiedy nie wszystkie powiadomienia kazdej wiadomosci działają jak trzeba...
U mnie termin na 1 stycznia, pisze tez na grudniowkach, bedzie chlopczyk o imieniu Alexander.
Ha cud ze moj konkubent zaakceptowal to imie bo jako rodowity belg dlugo sie upierał zeby imie brzmialo typowo po francusku "Alexandre". Te dwie ostatnie literki, a jednak dla mnie jako ze jestem polka mają znaczenie. Dwaj synowie mają imiona brzmiące dobrze i po pl. i po fr. Gabriel i Daniel![]()
Dobre pytanie, smiejemy sie z moim ze nasz maluszek musi sie sam zorganizowac, kiedy chce przyjsc na swiat.U ciebie 3 chłopców, u mnie 3 dziewczyny, wojny nie będzie. A SalsaPl ogarnie, jest świetna w organizacji. Swoją drogą wolałabym żeby urodził się w styczniu czy jeszcze w grudniu?
Mnie też nie ma. 10.01. chłopak <3Znowu mnie nie ma na liście 20.01 chłopak ❤