• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ja mam swoje obrzeki tłuszczowe, dopiero 17 Października mam dooplera wiec bd wiedziec czy to moje obrzęki czy nie. A nadciśnienie mam przez dodatkowa zyle w lewej nerce wiec tez ciezko stwierdzić czy tj dodatkowy objaw czy nie. Stad u mnie dalsza diagnostyka. Ale dziecie przybiera dobrze.
A myślisz, że to białko mogło pojawić się tak przejściowo? W przyszłym tygodniu powtórzę badanie moczu i w zależności od wyniku pomyślę o dalszych badaniach. Strasznie mnie to białko martwi :(
No ale musimy wierzyć że będzie dobrze :)

A ja nawet jeżeli czuję się dobrze, to i tak nie mogłabym pracować ze wzgledu na żylaki pipci. Najlepiej jak leżę, a siedzenie i chodzenie mnie tam obciążają i boli.
Na pipke Ci nie poradzę nic bo nie wiem czy można. Jak mój ex mial w tyłku hemoroidy to strzykawke z zagrożona wodą mu wkladalam. Od razu pomogło.

Ostatnia edycja:
A myślisz, że to białko mogło pojawić się tak przejściowo? W przyszłym tygodniu powtórzę badanie moczu i w zależności od wyniku pomyślę o dalszych badaniach. Strasznie mnie to białko martwi :(
No ale musimy wierzyć że będzie dobrze :)
Ja tez mysle ze bd dobrze. Proby wątrobowe na pewno nie zaszkodza. A bd miala juz obraz calego organizmu :) ja mialam tak ze na 2 miesiące spadlo do zera i teraz znow jest. Etiologia jest nieznana wiec ciężko powiedzieć co bd. Ja mialam 1 badanie 0.16 po 2 tyg 0.12. Teraz bd robic mocz znow po tygodniu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry