Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Stresuje się strasznie . Nigdy się tak nie stresowałam , ale już bym chciała być po wizycieMi jeden dzień jest gorzej, drugi lepiej, dziś znowu mnie mdliza dwa tygodnie roczek a ja zastanawiam się jak się będę czuła
Lepiej odpuść sobie te okna jak się źle czujesz, w ogóle to wszystkie ciotki mówią, ze na początku ciąży kategorycznie okien nie wolno myć
Ja mam taki trądzik na twarzy jak nie wiem, a nigdy nie miałam. Generalnie z odległości niewidoczny ale jak w lustrze na siebie patrzę to widzęmąż mówił mi, że po buzi na plus się zmieniłam
Powodzenia na wszystkich wizytach
@Mikkka123 a Tobie życzę trzech bijących serduszek![]()
Trzymamy mocno kciuki i czekamy na wieści!Stresuje się strasznie . Nigdy się tak nie stresowałam , ale już bym chciała być po wizyciemam nadzieje ze będzie dobrze
chociaż w głowie mam wszystko
mam nadzieje ze wrócę do was z dobrymi informacjami
![]()
Dziewczyny, ostatnio ciągnie mnie do coli, nigdy zbytnio nie piłam a teraz mogłabym litrami... Zauwazylam że przy mdłościach jest mi lepiej jak się napije...[emoji2356]Stresuje się strasznie . Nigdy się tak nie stresowałam , ale już bym chciała być po wizycie [emoji85] mam nadzieje ze będzie dobrze[emoji3526]chociaż w głowie mam wszystko [emoji85] mam nadzieje ze wrócę do was z dobrymi informacjami [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Wizytę mam około godziny 14:30O której masz wizytę? Mam nadzieję że to będzie piękny dzień, pełen samych pięknych wiadomości [emoji3590][emoji3590][emoji3590] mocno trzymam kciuki[emoji3059]Dziewczyny, ostatnio ciągnie mnie do coli, nigdy zbytnio nie piłam a teraz mogłabym litrami... Zauwazylam że przy mdłościach jest mi lepiej jak się napije...[emoji2356]
Pamiętaj o wysokim spf. Jak takie przebarwienia opalisz to duży problem z pozbyciem się może być. Najczęściej one jednak same znikająJa z niecierpliwością czekam na wieści od Ciebie!
Ktoś jeszcze wizytuje jutro?
Macie jakieś problemy z cerą? Bo mi się nagle pojawiło znacznie więcej przebarwień na twarzy, a nigdy nadmiernego problemu ze skórą nie miałam, nawet jako nastolatka. Jak już mi mąż przyznał rację, to znaczy że zmiana naprawdę widoczna![]()