Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj tak, stres na poziomie zero już, aż mnie głowa boli z tego napięcia rano...osz Tyno to teraz mozna spac spokojnie. Gratuluje
![]()
Odpoczywaj! Po dzisiejszym stresie zasługujesz na relaks!Oj tak, stres na poziomie zero już, aż mnie głowa boli z tego napięcia rano...
Coś Ty, wróciłam, szybko coś zjadłam i już siedzę "w pracy"Odpoczywaj! Po dzisiejszym stresie zasługujesz na relaks!![]()
![]()
to po pracy relaksCoś Ty, wróciłam, szybko coś zjadłam i już siedzę "w pracy"![]()
Wracając do domu zajechałam do lidla i zjadłam loda w czekoladzieto po pracy relaks![]()
Az sama się wystraszyłam jak zaczęłam czytac. Bardzo się cieszę że wszystko dobrzeCześć dziewczyny. My już po wizycie. Oczywiście płacz,krzyk dlaczego znowu to samo. Zero akcji serduszka. Nagle bach,dziecko się odwróciło i jest ! Serduszko pięknie bije ! Lekarz prawie na zawał zszedł jak je zobaczył . Nawet pomachało nam rączkami i nóżkami i zaczęło się wiercić . Takiego strachu napędziło nam to maleństwo ! Od ost wizyty urosło nam się do 2,30cm . Progesteron wydłużony jednak o kolejne opakowanie plus magnez 2x1 tabletka żeby uspokoić macicę. Skąd plamienia -nie wiadomo. Może to być po tabletce,po stosunku...bynajmniej żadnych krwiaków nie znalazł .
Bardzo dobre wieści. Ale stracha Wam napędziło Maleństwo! Najważniejsze, że serduszko bije, rączki są, nóżki są i sobie pływaCześć dziewczyny. My już po wizycie. Oczywiście płacz,krzyk dlaczego znowu to samo. Zero akcji serduszka. Nagle bach,dziecko się odwróciło i jest ! Serduszko pięknie bije ! Lekarz prawie na zawał zszedł jak je zobaczył . Nawet pomachało nam rączkami i nóżkami i zaczęło się wiercić . Takiego strachu napędziło nam to maleństwo ! Od ost wizyty urosło nam się do 2,30cm . Progesteron wydłużony jednak o kolejne opakowanie plus magnez 2x1 tabletka żeby uspokoić macicę. Skąd plamienia -nie wiadomo. Może to być po tabletce,po stosunku...bynajmniej żadnych krwiaków nie znalazł .