też tak miałam, co chciałam mężowi pokazać to nie mogłam znaleźćtez wczoraj jak sama bylam to znalazlam. Pozniej partner chcial posluchac i juz znalezc nie moglam .. a jak wyszedl to znalazlam znowutakze chlop mial pecha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
też tak miałam, co chciałam mężowi pokazać to nie mogłam znaleźćtez wczoraj jak sama bylam to znalazlam. Pozniej partner chcial posluchac i juz znalezc nie moglam .. a jak wyszedl to znalazlam znowutakze chlop mial pecha
tez nagralam haha ale chcial na zywoteż tak miałam, co chciałam mężowi pokazać to nie mogłam znaleźćdobrze że nagrałam bo by mi chyba nie uwierzył
![]()
juz jestescie dodane. Sprawdzcie prosze skrzynki z wiadomoscia prywatnaUwaga:
@bycmama
@Jasmin44
@wodnawyderka
@Niewiadoma
@Polkaa
@kasi19
@Milka91
@Sisi91
Jutro bedziecie dodane![]()
No teraz się zgadza, wszystko działa, tylko ponad 100 stron do nadrobieniajuz jestescie dodane. Sprawdzcie prosze skrzynki z wiadomoscia prywatnamacie wyslany link do grupy
![]()
powodzeniaNo teraz się zgadza, wszystko działa, tylko ponad 100 stron do nadrobienia![]()
zglosilam Cie jeszcze razA ja nadal nie mogę dołączyć do grupy prywatnej![]()
dziękizglosilam Cie jeszcze raz![]()