Palinka13
Moderator
zawsze to co najgorsze jest po ojcuJa to się podobno wredna zrobiłam, więc to też wpływ wszystko genów obcych w moim organiźmie(czyt. Tatko
)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zawsze to co najgorsze jest po ojcuJa to się podobno wredna zrobiłam, więc to też wpływ wszystko genów obcych w moim organiźmie(czyt. Tatko
)
moj w sumie kopie w kazdejMój synek jak ostatnio bardzo aktywny, kopie, rozciąga się, ma coraz mniej miejsca.
Czasem jak wbije szpile (czyt:łokieć) to boli jak cholerka.
Głaszcze wtedy i proszę o zmianę pozycji, czasami pomaga.
Wyczaiłyście może pozycję, które wasze dziecko szczególnie nie lubi?
Moje dziecko nie lubi jak siedzę i jak jestem w pozycji pół leżącej na plecach, kopie wtedy jak oszalały.![]()
Tobie czy jemu?moj w sumie kopie w kazdejale jak leze na plecach to brakuje tlenu
chyba nam obuTobie czy jemu?![]()
ja na razie mam dwie szt z bella mama i z canpola dokupie jeszcze i chyba swiat. Wezme jakies wieksze bawelniane zwykle babcine ze sobaTo ja mam chyba wyjątkowo spokojne dziecię w brzuchu bo ja to właśnie się martwię czy za mało sie nie ruszaCzuję jak się obraca ale kopniaki to raczej delikatne niż bolesne. Raz na jakiś czas zdarzają się dni gdy jest bardziej aktywny ale na co dzień to spokojny.
Dziewczyny, a ile sztuk majtek poporodowych kupujecie?
Właśnie też mam 2 i myślę aby dokupić 2 a później już w swoich bawełnianych chodzić. Bałam się czy nie za mało. Jejku coraz bliżej ten porod...jestem przerażonaja na razie mam dwie szt z bella mama i z canpola dokupie jeszcze i chyba swiat. Wezme jakies wieksze bawelniane zwykle babcine ze soba![]()
do mnie tez to ostatnio dotarlo. Zaraz doslownie swieta zleci moment i juz w gotowosciWłaśnie też mam 2 i myślę aby dokupić 2 a później już w swoich bawełnianych chodzić. Bałam się czy nie za mało. Jejku coraz bliżej ten porod...jestem przerażona![]()
Ja to się boję że świat w dwupaku nie doczekam i urodzę jeszcze w tym rokudo mnie tez to ostatnio dotarlo. Zaraz doslownie swieta zleci moment i juz w gotowosci![]()