• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ja też dziś spać nie mogłam. Co trochę się budziłam, chodziłam siku, śniło mi się rodzic zaczęłam. Zdrzemnęłam się ok 12 na godzinę ale nic nie pomogło. Dalej jestem zmęczona i niewyspana.

reklama
Ja Wam powiem, że myślałam że syndrom wicia gniazda u mnie zadziała mocniej. A mialam że 2 miesiące temu szal, wszystko ogarniałam. A dzis to jestem leniwa dupa. Brzuch nie ulatwia, a dodatkowo cala jestem ulana. Zamówiłam dwie koszule do karmienia i wyglądam strasznie 😐
Macie jakieś polecejki?
Zastanawiam się też nad torba do porodu, zamówiłam taka za 50zl, wydaje się pakowna. Dużo rzeczy się ładuje w taka torbę?

Ja Wam powiem, że myślałam że syndrom wicia gniazda u mnie zadziała mocniej. A mialam że 2 miesiące temu szal, wszystko ogarniałam. A dzis to jestem leniwa dupa. Brzuch nie ulatwia, a dodatkowo cala jestem ulana. Zamówiłam dwie koszule do karmienia i wyglądam strasznie 😐
Macie jakieś polecejki?
Zastanawiam się też nad torba do porodu, zamówiłam taka za 50zl, wydaje się pakowna. Dużo rzeczy się ładuje w taka torbę?
Mam takie same przemyślenia 😆 zrobiłam wieeeelkie porządki, posprzedawałam masę rzeczy po chłopakach i kupiłam nowe dla córeczki, ogarnęłam jej kącik itd a na ostatniej prostej nie mam siły na nic 🫣 miałam tyle zrobić w listopadzie a nie mam weny 😭 nawet mi się ubranek nie chce wyprać i wyprasować. Liczę że syndrom jeszcze się uaktywni i dostanę powera bo tak jak dobrze wystartowałam tak gorzej z finiszem 😅

Mam takie same przemyślenia 😆 zrobiłam wieeeelkie porządki, posprzedawałam masę rzeczy po chłopakach i kupiłam nowe dla córeczki, ogarnęłam jej kącik itd a na ostatniej prostej nie mam siły na nic 🫣 miałam tyle zrobić w listopadzie a nie mam weny 😭 nawet mi się ubranek nie chce wyprać i wyprasować. Liczę że syndrom jeszcze się uaktywni i dostanę powera bo tak jak dobrze wystartowałam tak gorzej z finiszem 😅
Może podświadomie wydaje nam się, że jeszcze czas? I stąd to lenistwo? Ja się zabrałam dopiero za wyprawkę, chyba jako ostatnia i brakuje mi niemal wszystkiego, ale to co przychodzi cieszy 😆 ufam, że się wyrobię.
Masz jakieś doświadczenia z ubrankami z pepco? Bo zastanawiam się czy tam nie zajrzeć, ostatnio widziałam przez witrynkę sporo rzeczy dla maluchów.

Ja od mc mam fatalne nocki...

Ja to od mc mam fatalne nocki. A jak budzik dzwoni o 7 to jestem nieprzytomna 🙈
Ja jak wstanę o 7 to potem musze odespać w dzień więc podziwiam! Zwłaszcza, jak się ma większą rodzinkę. Ale fakt, że bardzo późno się kładę + w nocy milion razy siku i jeszcze czasem mnie dziecko zestraszy to juz w ogole od 2 miesięcy zegarek mi krzyczy, że śpię najgorzej na świecie 😄😆
Ale drzemki w dzień mi wychodzą! 🤣

Jeśli we 3 miałyśmy ciężka noc to może jakieś przesilenie jesienne 🤭
Najważniejsze, my zestraszone, ale dzieci mają się git 🤣
Ja też dziś miałam bardzo ciężką noc :( niestety jest nas więcej. U mnie to z powodu syna, który dostał gorączki i już go pilnowałam, a jeszcze na złość nie miałam żadnych przeciwgorączkowych, na szczęście miał tylko 38, a nigdy nie podaje mu leku dopóki nie przekroczy. Mam nadzieję, że nic mu się z tego nie rozwinie.
No właśnie ja też czuje takie rytmiczne podskakiwanie to czkawka prawda?

reklama
Macie jakieś polecejki?
Ja zamówiłam koszule do karmienia i ciążowe 2 w 1 na formommy i są super. Dodatkowo zamówiłam tu leginsy i koszulkę i wszystko naprawdę fajne. Polecam. Miałam jeszcze zamówić szlafrok, ale kupiłam ostatnio w Biedronce 🤣 nigdy jeszcze nie kupiłam ciuchu w Biedrze, ale skusiła mnie cena 40 zł i fakt, że szlafrok to jakoś zbędna część mojej garderoby, po prostu na co dzień nie używam 😁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry