• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
nie wiem, nie znam sie na tych centylach i o co w tym chodzi 😂 ale mowila ze szykuje sie na sporego pana bo nogi tez ma dlugie 😂 wiec bedzie wielki po starym i porod zaczal mnie martwic jeszcze bardziej 😂😂
Nogi to tam nic, u męża w rodzinie łącznie z mężem wszyscy mają duże głowy i u naszego synka ta głowa też już jest dość spora 😂 jakoś się musi przecisnąć 😂

A ogólnie to powiem Wam dziewczyny , że Zaczynam być przerażona porodem🙈 trochę mnie bolał brzuch w nocy i mi się przypomniały te bóle porodowe. Boję się tego strasznie aż mi się płakać chce jak pomyślę o tym. Dzisiaj byłam na badaniach bo w czwartek mam wizytę i rozmawiałam z położną i ona mi powiedziała że szybko pójdzie bo to kolejny poród a ja na to że boli tak samo jak każdy🙈 do tego bólu nie da się przyzwyczaić. I zażartowała żeby współżyć dużo 🤣🤣🤣 poza tym czuję się gruba i ciąża to piękny czas i stan a ja czuję się nalana🙈 a to jeszcze 8 tygodni zostało. I zaczęły się u mnie nocne skurcze w łydkach 😱 ciekawe czy coś dostanę na to w czwartek na wizycie 🤔

reklama
A ogólnie to powiem Wam dziewczyny , że Zaczynam być przerażona porodem🙈 trochę mnie bolał brzuch w nocy i mi się przypomniały te bóle porodowe. Boję się tego strasznie aż mi się płakać chce jak pomyślę o tym. Dzisiaj byłam na badaniach bo w czwartek mam wizytę i rozmawiałam z położną i ona mi powiedziała że szybko pójdzie bo to kolejny poród a ja na to że boli tak samo jak każdy🙈 do tego bólu nie da się przyzwyczaić. I zażartowała żeby współżyć dużo 🤣🤣🤣 poza tym czuję się gruba i ciąża to piękny czas i stan a ja czuję się nalana🙈 a to jeszcze 8 tygodni zostało. I zaczęły się u mnie nocne skurcze w łydkach 😱 ciekawe czy coś dostanę na to w czwartek na wizycie 🤔
Ja miałam tez dzis niespokojna noc. Maly chyba nabył jakas dziwna nową umiejetnosc buszowania jakby miał czkawkę z podskokami naraz. Dobra godzinę nie mogłam przez to zasnac i też pobolewal mnie brzuch, ale to przez te jego podrygi. Trochę go pogłaskałam i przestał. Ale rano po sniadaniu jak przez 20 min był cicho to mało nie zeszłam na zawał. Na szczęście potem zaczął kopać normalnie i teraz też się odzywał.
Ja naprawdę osiwieje, dzis zamawiam detektor 🤨

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry