Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też dziś muszę spakować. Juz grudzieńNo dobra! Wózek złożonyteraz czas na torbę do szpitala
![]()
Szuka schronienia przed zimą. Mysz to nic strasznego, najważniejsze znaleźć dziurkę przez którą weszła. Po myszy bym nie wyrzucała wanienki, tym bardziej że łatwo taką rzecz odkazićA mi jest tak przykro, bo odkryliśmy na strychu myszcały wrzesień robiłam porządek na strychu i ogarnęłam dosłownie tony rzeczy po dzieciach a teraz drugi raz robota bo z kartonów przekładamy do plastikowych pojemników itp... była w wanience, która stała luzem więc już ją wyrzuciłam bo mnie obrzydza. A najlepsze jest to że tam jest tak czysto, żadnych resztek jedzenia itp... nie wiem czego ona tam szuka
Co do imion to u nas od 10 lat niezmiennie Helenka ale podoba mi się też Lilla, Michalina, Rozalia, Garbysia a chłopiec Kubuś i Gucio.
Nam weszła do garażu i buszuje tam od dwóch dni. Trutkę wyjadła to pewnie zaraz jej nie będzie ale strasznie nie lubię jak wchodzą do garażu. Od razu mam lęki że przeleci między nogami gdy będę wchodzić do garażu i będzie biegać po domu. Najlepsze jest to że mam kota ale on kompletnie się nie nadaje do polowaniaA mi jest tak przykro, bo odkryliśmy na strychu myszcały wrzesień robiłam porządek na strychu i ogarnęłam dosłownie tony rzeczy po dzieciach a teraz drugi raz robota bo z kartonów przekładamy do plastikowych pojemników itp... była w wanience, która stała luzem więc już ją wyrzuciłam bo mnie obrzydza. A najlepsze jest to że tam jest tak czysto, żadnych resztek jedzenia itp... nie wiem czego ona tam szuka
Co do imion to u nas od 10 lat niezmiennie Helenka ale podoba mi się też Lilla, Michalina, Rozalia, Garbysia a chłopiec Kubuś i Gucio.
Dużo zdrowia! A co mówią lekarze? Jak odnoszą się do tego wszystkiego?Hej hej, wybaczcie, ale nie mam siły by nadrabiać.
U mnie jak na razie ciężko.
Synek na wspomaganiu i zywieniu pozajelitowym, ja staram się rozkręcić laktacje, zbieram kropelki i zanoszę. Nie dostał w brzuszku to moze teraz uda się stworzyć przeciwciała.
Ja spię, jem, odciagam, spię, jem odciagam. W miedzyczasie odwiedzam tez synka. Czuję się jak w innym świecie.
trzymaj się tam mocnoHej hej, wybaczcie, ale nie mam siły by nadrabiać.
Synek na wspomaganiu i zywieniu pozajelitowym, ja staram się rozkręcić laktacje, zbieram kropelki i zanoszę. Nie dostał w brzuszku to moze teraz uda się stworzyć przeciwciała.
Ja spię, jem, odciagam, spię, jem odciagam. W miedzyczasie odwiedzam tez synka. Czuję się jak w innym świecie.
Hej hej, wybaczcie, ale nie mam siły by nadrabiać.