NfzMasz skierowanie od lekarza z NFZ, czy prywatnie ?
reklama
Mi skierowanie na prenatalne wystawił lekarz z medicover, więc można podpiąć pod prywatnego.
Ale jestem dziś dętka, koło nas gdzieś grzmi, powietrze idzie siekierą ciąć... Wystawiam faktury i lecę po Młodego do przedszkola, ale tak mi się nie chce ruszać z domu.
Mój Młody też miał meeega problem by wstać, ledwo zdążyliśmy na śniadanie do przedszkola
matka roku normalnie 
Ale jestem dziś dętka, koło nas gdzieś grzmi, powietrze idzie siekierą ciąć... Wystawiam faktury i lecę po Młodego do przedszkola, ale tak mi się nie chce ruszać z domu.
Mój Młody też miał meeega problem by wstać, ledwo zdążyliśmy na śniadanie do przedszkola

shootingstar
Fanka BB :)
ooomi też wychodzi termin na 7.01zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.
Prenatalne mamy 1.07![]()

widziałyście mamy z lutego już są

Migotka2024
Tak możnaCiekawi mnie jak wygląda kwestia tych prenatalnych u prywatnego. Mój prowadzący ma certyfikat i też robi prenatalne. Czy wtedy też można za free zrobić![]()
Mialla26
widziałamooou nas prenatalne 4.07 po wakacjach, a w trakcie będę zachwycac fotkami z Waszych popijając wodę z lodem i cytrynką
![]()
widziałyście mamy z lutego już są![]()

Palinka13
Moderator
czas leci bardzowidziałamjak ten czas leci, dopiero co my testowałyśmy
![]()

shootingstar
jak tam czytam to przypominam sobie te pierwsze dni, im dalej tym głowa spokojniejszaczas leci bardzotakze my juz coraz blizej momentu, ze juz musi byc wszystko dobrze i odpuscimy troche
a inni dopiero testuja
![]()

reklama
Palinka13
Moderator
niech juz beda te prenatalnejak tam czytam to przypominam sobie te pierwsze dni, im dalej tym głowa spokojniejsza![]()