reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
Dzisiaj pediatra stwierdziła, że Witek jest długi (70 cm) i mieści się w górnych granicach siatki centylowej, a z wagą to na oko jest tak po środku :tak: Więc wynika z tego, że jest długi i nie za gruby :szok::-D:cool:

My byliśmy się dzis zwarzyc i mamy 8150g nie wiem ile wzrostu ale ubranka na 74 cm też są już prawie.Poprostu te rozmiarówki są jakieś dziwne,albo poprostu nasze dzieciaki ustalają normę ponad wszystkie dzieciaki:laugh2::laugh2::laugh2:

TO TE ROZMIARY DZIWNE SA:tak:JA KUPILAM MALEMU OSTATNIO KOMPLECIK SPODENKI I BLUZECZKA:-) PATRZE NA ROZMIAR A TAM PISZE 24 MIESIACE:szok: NO I DOBRE ARYAN W TYM CHODZI;-) A DRUGIE ROWNIEZ MIALO 24M NO I OKAZALO SIE ZA DUZE :-D TAKZE DZIEWNIE JEST Z TYMI ROZMIARAMI:-p

Emilkę dziś ważyliśmy i ma 7100..
Co do rozmiarów, to nie warto na to patrzeć, bo kupiłam kiedyś małej body na 62 i jeszcze do teraz ma za duże, a dostała body na 68 i już ledwo w nie wchodzi :baffled::confused:

reklama
Witek nosi ubranka na 68-74 i tak śmiesznie jest, że co niektóre 74 są idealne, a co niektóre 68 jeszcze za duże :baffled::confused: Ale zakładam mu też już ubranka, które mają na metkach 6-9 miesięcy :surprised:

Do góry