reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

Aph dobrze, że machnęłaś takiego obszernego posta ... już nie muszę nic dodawać, bo zgadzam się z każdym słowem. A ty Skakanko nie daj się tym konowałom, masz akuratne dziecko i kij im do tego :-p

reklama
aph ... święta racja :tak:

... to my żywimy się dokładnie i zgodnie z podanym schematem dla dzieci karmionych sztucznie :tak::-);-)

MamaAntosia ............. twoje komentarze powalają na łopaty ........... niemal wszystkie z nutką ironii ......... buziak dla ciebie.
Jeremi podobnie jak Antoś też nie jest kluseczką. heehee a moja mama jak widzi fotki Antosia na forum to zawsze krzyczy, że to Jeremi :-D:-D
Hmm...podejrzane to podobieństwo, nie sądzisz? W każdym bądź razie nie znam Twojego męża...;-):-D.

Aph i Mariola dzieki:tak:nie wiem czemu mnie to jakos dzis dobilo, mam gorszy dzien:no:Dla mnei Martusia wyglada w sam raz;-)najpiekniej na swiecie:-p
A ile wazy Jeremi i Antos;-)pewnie i tak z kilo wiecej:-(

u nas tez problemy mam nadzieje ze to tylko zeby
Alicja wymiotowała dzis kilka razy i sie zastanaim czy moze przez banan którego dostała pierwszy raz moze przez mrchewke bo podobno mozna przedwkowac z witmin A a moze własnie przez zeby:-(

Aph i Mariola dzieki:tak:nie wiem czemu mnie to jakos dzis dobilo, mam gorszy dzien:no:Dla mnei Martusia wyglada w sam raz;-)najpiekniej na swiecie:-p
A ile wazy Jeremi i Antos;-)pewnie i tak z kilo wiecej:-(

Jeremi ważył ostatnio 7500 i miał 74 cm .... we wtorek cisniemy się szczepić na drugą dawkę HIbba wiec się dowiemy ile przytył, ale coś mi się wydaje, że niewiele

u nas tez problemy mam nadzieje ze to tylko zeby
Alicja wymiotowała dzis kilka razy i sie zastanaim czy moze przez banan którego dostała pierwszy raz moze przez mrchewke bo podobno mozna przedwkowac z witmin A a moze własnie przez zeby:-(

Ja myślę, że zawinił tu banan! Ja jak dałam go Hani pierwszy raz to po kilku łyżeczkach miała taki odruch wymiotny. Badan jest słodki i mdły, więc może stąd te dolegliwości!

reklama
Ja myślę, że zawinił tu banan! Ja jak dałam go Hani pierwszy raz to po kilku łyżeczkach miała taki odruch wymiotny. Badan jest słodki i mdły, więc może stąd te dolegliwości!

tez mi sie tak wydawało ale to nigdy nie wiadomo juz chciałm na ostry dyzur jechac ;) ale padła jak zabita -zobczymy jutro - uspokoiłas mnie troche

Do góry