reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

Monia to ma dosc mala noge w porownaniu do reszty:confused:;-)ale rozmiar tez rozmiarowi nie rowny.....na Marte to chyba beda dobre buty z jesieni rozmiar 20 wtedy troche za duze....no fajnie by bylo ;-).Monia no to ci sie udal zakup:tak:

reklama
a propos garderoby jesiennej to dziewczynki w dużych tesco pojawiła się już nowa dziecięca kolekcja cheerokee. Jest Super, ubranka są cudne. Dla dziewczynek na jesień króluje fiolet i wrzos. I ceny są całkiem przystępne np. dwupak bluz z długim rękawem 19 pln.

Antosiowa hahaha:-DAntos-terminator hehe;-) A moje laskibardzo lubia rozowy:-D;-)
ja tez kocham rozowy:-):-D:-D

Monia ale masz fajnie z tymi "bartkami", ciekawe czy u mnie tez jest jakas przecena, bo dopiero co kupilam buty za 130 a juz nowe zaraz trzeba kupowac...:dry:

u nas rozmiar butow 22(sandalki - minimalnie przyduzawe)

waga i wzrost ???? nie mam pojecia ale gdzie w dole tabeli stoimy jak zawsze:sorry2:

Abeja widzialam te ciuszki - faktycznie swietne:tak:

O sobie to ja już nawet nie myślę:-D... choć już sie w nic nie mieszczę:sorry2:

Mialam na myśli Antośka i ewentualne bliźniaki ;-):-D:-p

Jakiś tydzień temu w Plusie były kurtki przeciwdeszczowe na cienkim polarku za 20 zeta. Witek dostał od cioci ;-):-D
A w niedzielę wybieramy się na zakupy do Poznania. Muszę do tego czasu przejrzeć garderobę Witka by stwierdzić co muszę mu dokupić. Może nam też się coś skapnie :-D

Fajnie wam z tym tesco,umnie niem,tzn jest ale malutki i sama spozywka:-:)crazy: ale pomysle o wypadzie do sasiedniego miasta (lubina) tam jest duze tesco:tak:

Dziewczyny jak będziecei chciały to od połowy września (bo dopiero wtedy otwierają u nas tesco, a niestety jestem niejeżdżąca żeby dojechać do większego miasta) mogę wam popatrzeć na kolekcję cheerokee, z reguły i tak tutaj jest sporo taniej. Więc jeżeli któraś będzie chciała to mogę służyć pomocą. Tutaj często praktycznie takie same ciuszki jak cheerokee są firmowane przez tesco i są połowe tańsze.

reklama

Tfu tfu tfu ... wystarczy?

U nas jest małe tesco i też tylko ze spożywką. Ale w przyszłym miesiącu mają otworzyć duże tesco i mam nadzieję, że też będę mogła zobaczyć i kupić tą kolekcję ;-):-D A na razie pozostają nam zakupy w Poznaniu. I właśnie jutro jedziemy powydawać ciężko zarobioną kaskę ;-):-D:rofl2:

Do góry