reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

Dzis bylysmy na szczepieniu,Marta wazy 9,3;-):-D i ma 78cm, lekarz sie nie czepial w koncu,powiedzial,ze rosnie i ze bedzie po prostu drobna po mamusi:happy2::-D:-p;-)Natalka wazy 13,5 i ma 94 cm (tak na marginesie bo gdzies sie nia tez musze pochwalic:-D:-p)

reklama
A my mam nadzieje, ze jutro dotrzemy do lekarza na zalegle ( z maja) szczepienie.
Robert na domowej wadze wazy 11 kg. Ciekawe co wyjdzie u lekarza. :dry:

skakanka nie powiedzialabym ze ona taka waga piorkowa:szok::-Dzawsze myslalam ze Nikus ma najmniej;-)
no i racja ze dobrze ze jest chudsza niz grubsza.ja po tym programie ostatnio juz go nie tucze:no:po co mu pozniej turnusy odchudzajace dla dzieci:confused:

antenka super ze Hubciowi wrocil apetyt, u nas dzis bez jedzenia caly dzien:dry:

reklama
Antenka:-p:-p:-p
Martucha wez mnie nie wnerwiaj:wściekła/y::wściekła/y::-p;-):-Djuz dawno temu wiedzialam,ze jest najchudsza;-)Marta ma taki sam wzrost co Natalka jak miala 1,5rokuale Marta jest lzejsza o 700gram;-)wszystko na niej wisi..Jak bedzie wazyc za rok 12kg to bedzie spoko;-)czyli mniej niz Filip teraz hehe;-)

Ostatnia edycja:
Do góry