Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hej dziewczyny
ja juz angine zwalczam, gorączka ustała
teraz zaczynam coraz bardziej odczuwac dolegliwosci ciązowe, mdłosci , zgaga, i złośnica ze mnie straszna !
martwia mnie bóle brzucha, do dnia dzisiajszego pobolewala mnie jedynie lewa strona dzis jednak boli mnie w srodku jak na okres
niewiem czy tez tak macie, ale ja wciaz sprawdzam czy nie leci mi krew, jakos podswiadomie boje sie ze @ przyjdzie
chcialabym byc juz po wizycie u gina i wiedziec, ze jest juz oki
kobietki kiedy mozna juz sprawdzic czy bije serduszko?
Witam,
Wczoraj byłam u gina. Stwierdził, ze nieco za wcześnie przyszłam bo to dopiero 5 tyg i 3 dni ;-) i ze szkoda ze nie w przyszłym tyg. bo by było lepiej widać i formalnie potwierdzić. Ale widziałam juz pęcherzyk na USG ;-) Fajny ;-)
Wg OM termin na 10 styczen.
Kolejna wizyta na 26 maja.
Nie odczuwam zadnych dolegliwości aktualnie. Ciągniecie brzucha juz mi przeszło. Brzuch troszke powiekszony i raczej taki twardawy ;-)
Pozdrawiam

Staram sie jakos funkcjonować...mdłości miałam dość wcześnie bo od 4 tygodnia do 11 tc, na szczęście już jest ok. Jadłam tylko chleb z masłem na śniadanie, obiad, kolację, woda z cytyną i herbata z cytryną (a raczej cytryna z herbatądzieki niunias za slowa uspokojenia !
może jeszcze doradzisz jak radzisz sobie mdłościami ?
ja od wczoraj mam prawie non stop mdlosci niewiem czy to tylko przyczyna ciazy moze tez przez ten antybiotyk...
czyli myśmy sie szybciej postarali o dzidzieNIUNIANS - my tez ślub braliśmy 04.10.2008 ;-) Pozdrawiam
Oj tak ja też mam apetytnp.teraz mój M kupił mi białą czekolade;-)no i tu problem bo tydzień temu mogłam się dopnąć normalnie w spodnie jak zawsze a teraz nie dopinam się już tak a mój M mówi że moja pupa też jest taka inna tzn. że albo już spuchłam lub super szybko przytyłam
no i ten kręgosłup mnie męczy
co sobie czasem z wami tu posiedze a czasem poleże co wtedy mija ból;-)
PYSIA mnie też bolał ale już mineło tam coś poczuje ale rzadko co jest ok ,a ty się nie martw wszytko będzie dobrze
Na myśl o jedzeniu mam ochotę uciekać z krzykiem
... ale wmuszam w siebie dzielnie, żeby dzidzi nie zagłodzić. Mam nadzieję, że to się szybko skończy !!!Mi lekarz powiedzil zebym brala kwas foliowy do 12tygodniadziewczyny a jakie witaminki bierzecieja narazie folik
![]()
.