Nic się nie stało, Patrysiu, jesteś sympatyczną, szczerą osobą i to w Tobie i Twoich postach cenię!jeszcze raz cię przepraszam bo faktycznie tak napisałam głupio sorki![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nic się nie stało, Patrysiu, jesteś sympatyczną, szczerą osobą i to w Tobie i Twoich postach cenię!jeszcze raz cię przepraszam bo faktycznie tak napisałam głupio sorki![]()
Nikki ale gdybyś od razu napisała że prowadzi Cię dwóch lekarzy i jeden z nich wie że nadal bierzesz leki to też inaczej by brzmiało ;-)
A o jakich rozkurczowych bezpiecznych lekach pisałaś?
I jeszcze pytanie do was - czy macie problemy natury intymnej - jakieś ataki grzybków czy inne nieprzyjemno - swędzące dolegliwości?Ja wczoraj dostałam natamycynę bo mnie już zaatakowało.. Ginka mnie pociesza, że z tym to się nie wygra, jeśli mam skłonność do tego typu zachorowań to tak będzie przez całą ciążę, bo się ph w pochwie zmienia..
a i czy wiecie czy "tantum rosa" jest bezpieczne do podmywania się w czasie ciąży?

teraz co prawda jej nie brałam, ale w pierwszej ciązy to od 6-tego miesiąca 3 razy dziennie
tak mi gin zapisał, bo miałam skurcze
brałam jeszcze fenoterol (miałam zapisaną 1 tabletkę, ale brałam pół bo mną trzęsło) i izoptin. Na szczęscie nic mojemu dziecku nie jest, no ale nie ma co, zszokowałyście mnie...

normalnie opanowac się nie mogę...
W ogóle to hormony mi tak buzują, że tylko wszystkich bym wyzywała...normalnie tak szukam zaczepki, żeby sie pokłócić że szok...normalnie opanowac się nie mogę...
![]()
Swiete slowa:-)kochane jesli nie ufacie lekarzowi to idźcie do innego!
Bóle brzucha (byle nie takie jak na okres) są normalne bo tam się wszystko rozciąga i rośnie! I normalne jest kłucie, rozpychanie, ból, ciągnięcie itd. Jak komuś przeszkadza to można brać no-spę ;-)
Ivi, ja w ogóle nie biorę no-spy, poszukaj na necie hasła "dzieci ponospowe"... A lekarze wciskają tą no-spę bez opamiętania...i to całą ciążę..
I jeszcze pytanie do was - czy macie problemy natury intymnej - jakieś ataki grzybków czy inne nieprzyjemno - swędzące dolegliwości?Ja wczoraj dostałam natamycynę bo mnie już zaatakowało.. Ginka mnie pociesza, że z tym to się nie wygra, jeśli mam skłonność do tego typu zachorowań to tak będzie przez całą ciążę, bo się ph w pochwie zmienia..
a i czy wiecie czy "tantum rosa" jest bezpieczne do podmywania się w czasie ciąży?