• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Cześć dziewczyny!
Malwina wszystkiego naj dla Zuzki!!!
Bartosz też dziś kończy 10 miesięcy!!!
Nam też przez weekend przybyły dwa ząbki.
Dłuuugo dłuuuugo nic, a tu nagle w krótkim czasie wyrosło 5 zeboli i widzę, że znów pchają się trzy dwójki.

Fajnie, że ładna pogoda, to pójdziemy na spacerek :)
Miłego dna wszystkim życzę!

Witam wieczorkiem:)
Astrid , Malwina , Anusia najlepsze życzonka dla 10miesięczniaków Zuzy, Bartusia i zaległe dla Natalki oraz specjalne gratki za pierwsze, samodzielne kroczki:) BRAWO!!!!

wiw dziekujemy bardzo mocno
pogoda u nas wiosenna 15stopni wow!!!
wczoraj w tv mowili ze tegoroczna zima ma byc zima tysiaclecia-pytanie czy taka mrozna ,czy raczej ciepła....moje pierworodne dziecie juz chce zamawiac snieg tylko nie wie gdzie sie zamawia śnieg;-))))

witam, co do wczoraj to pogoda była super, wieczorem wybraliśmy się z małym na basen, z wody nie chciał nam wyjść byliśmy godzinkę, ale było super Michaś poznał kolegę Pawła trochę starszego bo 2 latka miał, razem się kąpali i pępki oglądali, zdecydowaliśmy że przynajmniej raz w tygodniu będziemy małego na basen brać, :-)

Miłego dnia

Zdjęcie będzie w Galerii :) :-):-)

Witam

Dziś pogoda się popsuła a wcz tak cudnie, ale na spaceros trza śmignąć.

Najlepszego dla miesięczniaków .

Może za prasowanie się wezmę ale ciężko ciężko do żelazka podejść:)

Miłego dnia

Witam się... Mnie tu mało, mam takie tyły, że nawet za nadrabianie się nie biorę....
Astrid, Malwina najlepszego dla Waszych szkrabów!!!!!
Anulka a Wam za pierwsze kroczki gratulacje!!!!
My dziś 11 miesięcy mamy- normalnie wow wow wow, kiedy to zleciało?
Pogoda do bani, tak bardzo, że ze spaceru nici!!!
C śmiga przy meblach już jak błyskawica, ciekawski jak nie wiem, wszędzie wlezie - jak nie po nóżkach, to szybko na czworaki i niczym strzała zjawia się gdzie chce....He he- ogon kota to dopiero motywacja :)
O ilości guzów nie wspomnę...
Samodzielnie jeszcze nie chodzimy, ale puszczony chwilkę ustałem :), ale chwilkę...
Prezenty gwiazdkowo-roczkowe pokupione, a jak u Was?

Miłego dnia i zdrowia dla wszystkich :)

reklama
Klara wszystkiego naj dla Cyprianka :-)

No szybko czas leci , co do prezentów to ja jescze w tyle. Ale Zuzka ma tyle zabawek ze nie wiem czy wogóle coś dostanie, zwłaszcza ze co chwile dostaje nową zabawkę

A wczoraj zrobiła nam niespodziankę i robiła sama po 5,6 kroczków:szok:

Ale na dworze dzisiaj zimno:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry