reklama

Styczniówki 2021

reklama
dziewczyny mam pytanie o badania prenatalne. a dokładnie jeżeli w badaniach prenatalnych I trymestru wyszły ok, to czy powtarzacie badanie w II trymestrze?
ja się własnie zastanawiam, pytałam mojego lekarza o radę, ale on tylko powiedział, ze jak mam wolne 600pln to mogę zrobić...

dziewczyny mam pytanie o badania prenatalne. a dokładnie jeżeli w badaniach prenatalnych I trymestru wyszły ok, to czy powtarzacie badanie w II trymestrze?
ja się własnie zastanawiam, pytałam mojego lekarza o radę, ale on tylko powiedział, ze jak mam wolne 600pln to mogę zrobić...
W drugim trymestrze bada się o wiele dokładniej serduszko, myślę że warto je zrobić. No i gdzie kosztują tylko prenatalne ? U mnie w klinice USG + pappa kosztowało 400. Samo USG 200

reklama
Ale w drugim robi się w sumie tylko usg to 200-300zł. Ja robię i chyba większość robi, do tego nie trzeba certyfikatu z tego co wiem, mój prowadzący robi "w ramach wizyty", dziwnie trochę ci twój powiedział...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry