reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny wg OM mam 15tc 4dni wg ostatniego badania (prenatalnego ) 16tc 2dn. To moja druga ciaza odstep 5 lat. Kiedy jakoes ruchy poczuje? Brzuszka tez jakos jeszcze nie mam. Jest raczej niski i bardziej do przodu wusuniety niż rozlany. W sumie to jak kyps pdemne nie wie o ciazu to bardzo nie zauwazy. A jak u was?
U mnie dziś 15+6 wg ja czuje lekkie łaskotanie i jak się rusza, ale czuje to wtedy kiedy coś zjem. Ja już mam duży brzuch :( wyglądam jak z córką w 6 miesiącu! Podobno mam właśnie rozlany brzuch - tak twierdzi moja mama. Z córką miałam malutki i taki bardziej stozkowy

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wg OM mam 15tc 4dni wg ostatniego badania (prenatalnego ) 16tc 2dn. To moja druga ciaza odstep 5 lat. Kiedy jakoes ruchy poczuje? Brzuszka tez jakos jeszcze nie mam. Jest raczej niski i bardziej do przodu wusuniety niż rozlany. W sumie to jak kyps pdemne nie wie o ciazu to bardzo nie zauwazy. A jak u was?
Czuje ruchy od 13 tyg mam trojaki druga ciaza brzuch mam juz ogromny .

reklama
Ooo to podziel sie jakie mialas zachcianki a co cie brzydzilo??

Ja typowo na słodko :) i nie chodzi mi tylko o czekoladę.. Po prostu lubie wszystko co słodkie - jabłuszka, młode marchewki, piekę ciasta :D a na kwaśne gdzie bardzo lubiłam az mi sie buzia wykręca :) a słone. .. Nie ma z mojej strony zainteresowania większego :D jeżeli chodzi o cerę to jest straszna, mam doslownie szary odcien buzi i duzo wypryskow jak by mi córka urodę oodbierała :) a podobno przy synu wyglada się kwitnąco 😄

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry